GalantWeb

Co se podělalo ?

Pepe · 135 · 31917

Offline Pepe

Nemaká , teď jsem ho objednal  - bude v pátek . ](-:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Rob

• Hero Member
A do toho katu jdeš taky nebo počkáš, co to v pátek udělá?

Offline Pepe

Počkám , co bude . Drak má jen svody , když tak vrakáče . Deršák za 3 000, pak Ústí , no a něco je nekde u Sedlčan .Jdu hledat . Ale jako vyhořelý díl asi bude muset ven .

Offline LivArt

Co uni kat, za podobnou cenu bude novej?

Offline Pepe

Včera dorazil mail - dodací lhůta na víčko je 1 měsíc - cena 2330,50 s DPH . :o Original 2850,-bez DPH a dodací lhůta 10 dnů . ](-: ](-: ](-: 
Prosím majitele motorů V6-6A13 --- koukněte a napište pořadí kabelů ke svícím . Snad nejsem jediný s přehozenýma kabelama i u vstřiků -od ECU .
« Poslední změna: 10.08.2012 - 17:14:30 od pepe »

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
pořadí těch kabelů může být různý. Šestiválec pracuje/pálí jako dvojitý tříválec. Takže jestli vede první kabel na první válec a druhý na třetí - nebo první na třetí a druhý na první je šuma fuk (tohle pořadí ber obrazně)

Offline Pepe

Robe díky , zkusim zavolat zítra nebo ještě teď pošlu e-mail . 
To Begy  ,  já se ptám jak to vlastně je . Vím že záleží na dělení kliky ale - pořadí pálení určuje rozdělovač . I když  je to dvojitý tříválec . :undecided:
Tak jsem upravil uhlík od brusky na 5mm a motor naskočil - jeden problém vyřešen - nutno koupit víčko rozdělovače .
Ale- po zahřátí problém s koktáním pokračuje . Jěště se pokusim kontaktovat firmu s LPG na diag. jednotky .Na plyn to též nejede .
« Poslední změna: 10.08.2012 - 21:06:07 od pepe »

Offline Rob

• Hero Member
kdyby ti to pomohlo, tak zítra k tobě přijedu a uvidíš/ ale je to 2001/, já to neumím popsat, jak je to značený.

Offline Pepe

Stačí to šikovně vyfotit , díky za nabídku. Zítra se budu věnovat AUDIně - synova , b rzdy jsou na rozbití huby . Obložení 0- nulové , brzdí plechy a kotouče vyrezlé .S tím jezdím teď já do a z práce . ](-:

Offline Rob

• Hero Member
Ok, vyfotím, ale co? mám sundat kryt motoru?

Offline Pepe

](-: Ne , já su pako, bez sundané váhy vzduchu a sací hadice se k tomu nedostaneš . Nech to na indy, až se budou dělat rozvody . Díky .

Offline Pepe

Kat je venku a motor jede furt jako by neměl svíce, kašle , dusí se  - žádná změna .  Objednal jsem víčko v Anglii , tak musím počkat . Fakt nevim co se mohlo hnout . Po přetěsnění jsem odjel v pohodě, ráno jsem přijel ke garáži a po zahřátí začal takhle koktat . ](-:

Offline Rob

• Hero Member

Offline Drak

aby to fakt nebylo kunou a okousaným svazkem
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Pepe

A kat byl teda K.O.?
Kat je ve slušném stavu , není ucpán . Motor se chová stejně .  A okus kuní tam nikde není . Problém je zapalování - až dorazí víko , uvidíme . Jediná věc na kterou si vzpomínám , byla vypadlá hadice , která spojuje odvětrání vík .
« Poslední změna: 11.08.2012 - 22:04:00 od pepe »

Offline Pepe

pořadí těch kabelů může být různý. Šestiválec pracuje/pálí jako dvojitý tříválec. Takže jestli vede první kabel na první válec a druhý na třetí - nebo první na třetí a druhý na první je šuma fuk (tohle pořadí ber obrazně)
Pořadí u tohoto motoru je jako u řadového 6ti válce ale 2,4,6, válec je pootočen o 60°.  Proto je pořadí takové jaké je  1-4-2-5-3-6  . Blblo mi to hlavu proto že jsme brali sadu válců u prsou jako 1-2-3- a u chladiče 4-5-6, proto jsem se ptal . :angel: ](-: ](-:  Víčko zatím nedorazilo .

Offline Rob

• Hero Member

Offline Pepe

Ne,ne , 4 nuly ve znaku --- synátor tomu dává tak zahulit , že to má poloviční výkon a žere jak krokodýl . Takže ne .  ](-:

Offline Rob

• Hero Member