GalantWeb

Co se podělalo ?

Pepe · 135 · 31901

Offline Hoody

Do rozebirani znaku timhle stylem bych se moc nepoustel ... :D
To ze renault je pica na silnici vsichni vime, ale dostalo me kdyz sem nedavno slysel ze mitsu je v tom pripade 3 násobná :D
jezdím za LPG ;)

Offline Pepe

Víčko rozdělovače nakonec bude od Matějčka . Anglii jsem zrušil , dnes teprve napsali že poplatek za dopravu by byl pro mne vysoký - 15E. Při ceně 63,73E za víčko už 15 za dopravu je prd. Hlavně mi šlo o čas , ne o peníze . Snad příště . :(
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Rob

• Hero Member
Takže.......,zítra jezdíš! :mellow: Co za to chtěj v Mitsubishi?

Offline Pepe

3850+DPH je cena Mitsu s dodáním min. 10 dnů. :(
Tak si holt počkám , nejpozději v sobotu je to tady .   Držte palce .

Offline Rob

• Hero Member

Offline Pepe

Termín je 18.8. --- takže to bude na odtah . :mellow:

Offline Pepe

Dnes dodal AutoMatějček originál díl - víko rozdělovače -  1390,-Kč :mellow: . Po instalaci víka problem ze svícemi- totálně vožralej motor .   Takže demontáž sání , vyndat svíce - vysušit a nechat do zítřka odvětrat motor . ](-:   Nasadil jsem svíci na kabel a protočil motor, jiskru pálí , tak doufám že to zítra natočím .
« Poslední změna: 16.08.2012 - 21:25:44 od pepe »

Offline Rob

• Hero Member

Offline Pepe

Mitsu za něj chtějí 4600 s DPH , slušný kšeft. :mellow:

Offline Rob

• Hero Member
Jestli ti to ani zítra nezačne makat, tak typuju už snad jen rozdělovač, že blbne.

Offline Pepe

Pak ti zavolám a zkusim tvůj v mém , ja ? :angel: :angel: :angry:

Offline Pepe

Nastartováno  :D   ale problém zůstává .Jak se to zahřeje ,tak to koktá , nereaguje na přidání plynu - a až po chvilce se chytne . Ale něco je se vstřikováním- motor smrdí po nespáleném palivu .

Offline Rob

• Hero Member
A ted po tvých opravách diagnostika hlásí co?

Offline Pepe

Diagnostiku jsem zatím neměl napojenou , zkusim se domluvit u Domanskýho se servismanem - diag v garáži .   ](-:

Offline Rob

• Hero Member

Offline Pepe

Nevím co to může dělat . Je to na lpg i na benál . Ještě zkusim kluky od lpg a jejich diag.
Jestli jsem nezlomil hadičku na plyn a teď to přisává luft  ????
« Poslední změna: 17.08.2012 - 22:01:13 od pepe »

Offline Pepe

Poslední co zbývá vyměnit jsou zapalovací kabely  + palec .  Podle všeho jsou kabely fuč po přetěsnění vík a přenášejí impulsy na benzin vstřiky - a to ukazoval i EvoScan v délce vstřiku - ale nechtěl jsem si to připustit .  Při montáži LPG porušil mechanil izolaci kabílků ke vstřikům  a tou to probíjí a ukostřuje vstřik . Proto tolik paliva a hoření ve výfuku .

Offline Werewolf66

Poslední co zbývá vyměnit jsou zapalovací kabely  + palec .  Podle všeho jsou kabely fuč po přetěsnění vík a přenášejí impulsy na benzin vstřiky - a to ukazoval i EvoScan v délce vstřiku - ale nechtěl jsem si to připustit .  Při montáži LPG porušil mechanil izolaci kabílků ke vstřikům  a tou to probíjí a ukostřuje vstřik . Proto tolik paliva a hoření ve výfuku .

jo, to se znama praxe, vemou merici jehlu a pichnou ji do kabelu a merej...a tou dirou se ti tam dostane voda a kabely jdou do kytek
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Pepe

Když jsem ty kabýlky viděl , tak mě málem porazilo . Oni jsou v podstatě narušeny všechny kabely ke vstřikům a paralerně napojeny vstřiky LPG . Notmálně bych čekal po takovém zásahu smršťovací bužirku a ne 3x obtočeno izol. páskou , které začíná teplotou povolovat lepidlo . ](-: ](-: Jeden pak marně tápe po příčine takové závady vstřiků . ](-: