GalantWeb

Co se podělalo ?

Pepe · 135 · 31808

Offline Rob

• Hero Member

Offline Pepe

Nosník nechám vystužit a zavařit a světla udělám u zdi . :angel:   ](-:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Rob

• Hero Member
Dyt jsme na to koukali, jak to svítí až dost dolu a to jsi tam měl ještě xeny  :undecided:,divný.

Offline Pepe

Pánové, ke všem problémům se přidala ECU LPG --- ](-:        5táců. ](-:

Offline Rob

• Hero Member

Offline Drak

to je ten čínskej měnič napětí
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Pepe

Možné to je , ale když byl motor na diag. LPG , ECU nevykazovala známky zničení . Nemůžu ale dokázat , že byla "oddělána" při výměně rozdělovače - zkratem . :mad:

Offline Pepe

Jediná věc , která se rozběhla v ntb je HDD , jinak mrtvola . S tím adaptérem nějakou chvilku počkám , až k jinému ntb. Dnes mám po STK --- O.K. na další 2 roky .
Tohle léto se mi ňák nepovedlo . S přípravou na STK to začalo .   ](-:   Robe , dík za odkaz .

Offline Rob

• Hero Member

Offline Howler

Zdravím po dlouhé době  :mellow:

můj problém je celkem kravina ale elektrikařovi to dávat nechci abych zaplatil litr za předělání konektoru.

Od přestavby mě trápí řidičovi dveře a to takto. Když otevřu řidičovi dveře, tak mi začne pípat ("rožlá světla"), samozřejmě na rožlá světla to nepípá. Žádné čachry se v elektrice nedělali, měnil se svazek v palubce ale konektor do konektoru. Když už nic nevíte kde ten pípák je? abych ho mohl odstřihnout.

Díky

Offline Pepe

Buzzer by měl být součástí ETAC ECU . Za pojistkama v kabině . Na obr. pod číslem 144-145.
« Poslední změna: 15.01.2013 - 20:36:58 od pepe »

Offline Howler

tak problém stále nevyřešen a ted mi začalo blbnout radio. Nefunguje zaroven se stěračema, očas jo, občas ne, podle toho jak vyjedu díru. Nevíte kde hledat příčinu?

Offline Drak

koukni na svazek kabelů, jak jde pod baterkou do podběhu. Je tam zahnutý a ještě přes ostrou hranu v průchodce a je to nejčastější místo , kde se zlomí vodiče nebo prodře izolace
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Howler

tak vyřešeno, vedle spinacky byl napolo rozpojenej konektor ](-: