GalantWeb

2.0TD 4D68 SOHC

Offline Daneczek

díky, ty ventilovy vule vím jak seřídit  -_- jinak to asi i odpovídá na tu chudou směs že tam bylo málo vzduchu..protože to hulilo jak načipovaný TDI  :D :D ... a jestě jsem němel dotaženou sponu na jedný hadici od intercooleru a když jsem ji dotahl tak to to klepání se malinko zlepšilo. ale ještě udělám ty vůle a uvidím snad to bude dobrý :D ... a zkusím to tam ještě pořádně dotahnout tak snad ta nafta nebude utíkat  -_- spíš mě právě víc trápilo to klepání  :D

Offline Daneczek

tak seřízeno. už to tolika neklepe, ale ještě to není ono tak zítra s tím budu trošku laborovat  :D dneska jsem už celkem vymrzlej :D :D

Offline Daneczek

tak dnesa je celkem hezky pocasi tak jsem se do toho pustil a vysledek asi takovej ze to klepe strasne a jeste to chcipne asi po 5 sekundach. mam to nastaveny 0,25 a 0,35 za studena jako je v manualu. nejaky tipy kolik nastavit? jestli míň nebo víc?  :mad:

To auto si ze me dělá asi srandu když je ten apríl  :laugh: ](-:

Offline Drak

máš místo toho prohánět ženský s rákoskou, když je to dnes dopoledne povolený :D 

Jinak nevím čím to je
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Daneczek

to já by jsem rád proháněl auto  :D až pak ženský  :D

michal95

• Host
Sání - 0,35 mm - teplý
Výfuk - 0,45 mm - teplý .... informace z programu Bosh ESI tronic .

michal95

• Host
 -_-

Offline Daneczek

tak ja to pak jeste nejak zkusim no, díky za snahu  :D

michal95

• Host
Tý jo tak teď jsem z toho jelen ... měl jsi pravdu.

Offline Daneczek

to máš jedno já jsem z toho taky jelen  :D snad na to nějak přijdu kolik tam dát  :laugh:

michal95

• Host
Přelož si ten text ... je to postup při seřizování za studena . Hodně štěstí  :D

Offline Daneczek

ještě mě napadlo, jestli třeba nemůžou být rozvody skočený o zub. to by jsem asi pak mohl nastavovat vule ventilu jak chci že?  :D 
..jsem si brouzdal po netu a narazil na to jak to zní když jsou o zub... trochu se to podobá zvukem jak to klepe (sice octavka ale stejne) :roll:
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">Škoda Octavia 1 6TDI CR Vliv nastavení rozvodů na tvrdost chodu motoru</a>

michal95

• Host
I to je možný ... překontroluj tovární značky a budeš chytřejší  -_-

Offline Daneczek

no nechám to už na zítra... dneska jsem už línej  :D ale určitě na to kouknu  -_-

Offline Jindřišák

Seřizoval jsi vůbec předvstřik? U tebe se myslím dělá přes hodinky.. Jinak ta nafta ti prosakuje u vstřiku? Tam by měli být tuším měděný podložky, ty se dávaj dycky nový a měl bys je nahřát a pak dotáhnout. -_-
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Daneczek

tak predvstřik mě vubec teda nenapadnul  :undecided: ta nafta prosakuje nahore nekde, asi jakje ta trubička od čerpadla na vstřiku tak myslim ze tam asi

michal95

• Host
No jo ...předvstřik je třeba taky seřídit.... ta nafta prosakuje tutově od holendru ... asi přehodil vstřikovače  :-D

Offline Jindřišák

Ten předvstřik naladíš i uchem, hlavně musíš mít dobře rozvody. Nevím jak je to u galanta, ale pokud hejbeš celym čerpadlem, tak je to pohoda. Seřídit na dojetí a někde v servisu to pak hodit na hodinky -_-
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Daneczek

Tak jsem šel trochu poladit ten předvstřik a zklamala mě baterka  ](-: z toho věčnýho zkoušení to už vzdala, tak ji musim nabít než budu moct pokračovat  :D