GalantWeb

2.0TD 4D68 SOHC

Offline Daneczek

ještě jsem s tím nejel, zitra ho tm dám a doufám že to bude ok už -_-
« Poslední změna: 08.01.2013 - 23:16:34 od Daneczek »

Offline Pepe

Tak jak ????? Je to O.K. nebo K.O. ?? :angel:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Daneczek

tak zatim se to tváří jakože dobrý, uvidím casem jak to budevypadat... když to nějak vydrží do jara tak budu rád  :D teď v zime a sněhu se člověku v tom ani hrabat nechce  :laugh:

Offline Daneczek

tak voda mi pořád mizi, ale už to neni tak strašný jako dřív. Napadlo me, že by jsem propláchnul celou tu chladící soustavu, aby se vyplavila špína. Protože na víčku chladiče zespodu mam občas právě špínu( není to emulze od oleje jsou to takový usazeninky). Tak by jsem to propláchnul a třeba to je někde jenom trochu ucpaný nasledkem toho pak voda nemuzě dobře cirkulovat a teče pak ven do nádobky. Poradíte mi jak se to dá propláchnout? jestli vypustit jen kapalinu a nalejt tam vodu chvíli to mít nastartovaný a zase to vypustit nebo jak by se to mělo udělat? díky za rady přátelé  :D

Offline Daneczek

Tak jsem se pustil do operace hlavy, zatim jsem si vše odstrojil a teď mě už ceka jenom odmontovat vyfukový svody a trubičky ke vstrikům a pak samotnou hlavu..  na vačce mam prasklych par tech plastovejch hrníčku, nevim jak se to jmenuje presne a nevim kde to shanet, poradi nekdo jak se to presneji nazyyva a pripadne kde koupit? budu moc vdecnej  -_-

michal95

• Host
Co máš na mysli ? plastové hrníčky ? to tam snad ani není  :undecided:  Kde jsou přesně umístěny a co asi plní za funkci ?

Offline Daneczek

tady je ta fotka

michal95

• Host

Offline Pepe

Jedině original díly - jestli to není součást stavitelného šroubu . V ASA to jako samostatný díl neni .

Offline Daneczek

možná že to je jako součást toho šroubu,  ale dal by se pripadne nekde sehnat?

Offline Pepe

Original díly v Mitsubishi - prodej náhradních dílů dle vlastního výběru . Ale bacha na cenu - myslim že bude jedno jestli to potřebuješ do motoru . :mellow:

Offline Drak

originalní díl- je to sada 8 kusů

PNC: 03363  MD000961 Nut, rocket arm adjusting screw lock
PNC: 03351  MD180514 Adjusting screw, rocket arm

popřípadně zkusit najít podle čísel MD... náhrady
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Pepe

http://www.rokry.cz/   Strakonice , Písecká --- tady by ti to mohly objednat . Draku , šroub s maticí jsem viděl , ale detail není . Ten jsem viděl ve workshop manualu.

Offline Daneczek

Díky za radu :) zitra si tam skocim a uvidim co vymyslej  -_-

Offline Drak

ještě si předem zavolej do Autopalece na Spořilově a zjisti si cenu přímo u dovozce, aby tě dýler nechtěl nepřiměřeně oškubat na 8 matkách zalitých v pastu.

Macošková Katarína
Prodejce ND a příslušenství
---------------------------------
Tel:       420 267 286 413     
E-mail: macoskova.katarina@autopalace.cz
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Daneczek

ta dneska jsem se konečn dokopal  tomu sundat hlavu ^_^ hlava na pohled vypadá docela dobře ani komůrky nejsou popraskany, ale těsnění se tváří jako když za to mohlo  :D když jsem sundal tu hlavu tak v jednom válci byly trosku jakoby zrzavý vločky nevim jak to říct  :D no prostě asi od vody a frodexu jak se tam asi dostaval malinko a právě těsnění v oblasti toho válce vypadalo dost uboze, tak doufám že to je jen těsnění a hlava bude v pořádku. později možná udělam fotky jestli tu jsou zvědavci  :D

Offline Daneczek

Tak  ty komurky jsou přeci jenom trošku popraskaný  :D teď když mam tu hlavu očištěnou a oschlou tak to je vidět  :D

Offline Pepe

Chtělo by to penetrační přípravek na kontrolu svarů - vstříknout dovnitř a kontrolovat zdali barvivo projde skrz stěny . Nebo ji nech natlakovat u někoho kdo dělá hlavy .