GalantWeb

Ventilátor

Offline Daneczek

Zdravím. vcera jsem si vsimnul ze mi od jednoho z dvou ventilatoru vedou 2 dratky a konci asi po cca 10cm...je to u leveho ventilatoru(kdyz stojime celem proti autu,,,strana spolujezdce) jsou tam kabely k motoru ventilatoru ty jsou v poradku, a kousek pod nim je asi nejaky cidlo teploty nebo nevim, od toho vedou 2 dratky a jsou ustrizeny. patral jsem kam by asi mohli vedst a nejak jsem na to neprisel :/

Offline blazen

• Hero Member
asi termický čidlo pro ty ventilátory.. pokud je to čidlo v chladiči. ony ventilátory nesmí být natvrdo zapojený..

Offline Daneczek

mam tady ty fotky, tak snad nekdo poradi kam ty draty maji patrit... nejsou mi nahrat fotky tak davam odkaz na ne  ](-:  :mad:
http://imageshack.us/photo/my-images/90/cimg2447m.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/526/cimg2446.jpg/

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
A přece se točí..... :-D
 hele,..... já teda nevím jo, ale zdá se mi že ty dráty vedou do tý plechoví obdélníkoví věci ..... co to je....?!

Myslím že tohle hádání je stejně na prttt.....     vyndej ho, a prozkoumej si ho.... !
Ten větrák myslim... :-D -_- -_-
Dobso...

Offline Drak

tohle je nějaká garážová dobastlenina... z obou motorů ventiláturu jdou kabely jen do jednotky, která je na držáku motoru velkýho ventilátoru. Žádný čidla v chladiči nejsou. 
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Daneczek

dobre, zatim diky, az bude chvile casu tak na to juknu poradne co to tam je zac  -_-

Offline Daneczek

takze jsem na to zdřejmně přišel...pravda byla, že to vedlo do tý plechový věci, to jsem věděl už dřív  -_-  takze jsem tu vec štouboval dolů, držela jedním sroubem, takze jsem lehnul pod auto a když jsem to montoval dolů tak jsem si vsimnul, že ten platovej držák ventilátoru má dole upravovaný úchyty, tak mi doslo že je tam zdřejmně jiná sahara než má být, nejspíš měněná, tak jsem záhadnou krabičku sundal a už ji tam nedával... :mellow: nejspíš to byl nějaký termistor na měření teploty. jestli na tom bude vidět číslo dílu tak to ještě ověřím. aspon je ted auto odlehčený o nejaký ten gram  :laugh:

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
No vidíš ty kluku jeden,.... já věděla hned že to tam má akorát funkci jako 20g.. závaží... -_-
Dobso...