GalantWeb

P: ND Mitsubshi Galant kombi 2.0i GLS 1997 - stříbrná

Offline Aldik

Dostal se mi do rukou (koupil jsem si) Galanta 1997 ve 2.0i na náhradní díly, ptž potřebuju nějaký díly na svoje a prostě k sehnání nic není... Beru si z toho katalyzátor, zadní nápravu, startér a ty černý kola (ikdyž ty bych když bude dobrá nabídka pustil)...

Zbytek nabízím k prodeji za nějaké rozumné ceny - domluva jistá, pokud to nebudete chtít zadarmo :D Pište o co byste měli zájem.

Je to normál Galant 2.0i, má to aut. klimu, tažný a nemá to už airbagy, KO jsou zadní levé dveře, pravé zadní světlo, lemy, vlnovec a určitě spousta dalších věcí.

Auto teď stojí v Hulíně u KM (možnost přiblížit díly do Brna) - ale od týhle soboty 19.1. až do 5.2. budu mimo.
« Poslední změna: 02.10.2013 - 15:53:57 od Aldik »

Offline Aldik

Offline Werewolf66

co by si chtel za blinkry a ten plastik co je nacvaklej na ty levy mlhovce? :)
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Aldik

Nejsem si jist, jestli tam ten plastík kolem mlhovky je... dostanu se k autu v pátek, tak zjistím...
Co se týče blinkrů, tak jeden už má zamluvenej Werewolf patrně... takže k mání asi jen pravej a ten je ti k ničemu v 1ks, co?

Ceny nevím, něco navrhni .)

Offline Werewolf66

Nas je tu vic? :D...tak v tom pripade asi nic hele, pokud by byli oba tak bych je vzal...tak 500,- za oba...
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Aldik

Ok, dám vědět, ale asi lepší pro mě prodat oba... odkud jsi? Díky
« Poslední změna: 17.01.2013 - 00:20:26 od Aldik »

Offline Werewolf66

Ja sem z JAblonce nad Nisou....takze asi postou

Offline Hoody

Kdyby mel jeste nekdo jinej, ten plastovej kryt u ty mlhovky tak se hlasim !  :-D
jezdím za LPG ;)

Offline Aldik

Tak plastíky kolem mlhovek nejsou, ani na jedné straně :(
Jinak je všechno, sem tam i něco v dobrým stavu..

Jo a je tam zánovní baterka 60Ah od Varty, kdyby někdo chtěl... .)

Offline Pepe

Palubka je černá nebo šedá ? :undecided:  A odkud jsi ? V profilu nic nemáš .  ](-:
Palubku bez přístrojů -s hodinama - bych časem vzal .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Werewolf66

Palubka je černá nebo šedá ? :undecided:  A odkud jsi ? V profilu nic nemáš .  ](-:
Palubku bez přístrojů -s hodinama - bych časem vzal .

je to klasicka sediva, je to videt na fotce :)

Offline Pepe

](-: Tak nic , no , já chci black .... ](-: ](-:

Offline Werewolf66

](-: Tak nic , no , já chci black .... ](-: ](-:

to jsme dva :D...ale to je na komplet interier vcetne sedacek a koberce....

Offline Pepe

To snad až bude tepleji , ušiju návlek na kryt A-bagu . :angel:

Offline Pepanak

• Sr. Member
Chlapi,kdyby ste nekdo chtel bezovy predni sedacky v horsim stavu a bez vyhrivani(bylo spaleny)tak se mi valej doma.Treba by se nekomu hodily kuli airbagu,nebo posuvu atd...
Mitsubishi Galant 2.0TD GLS r.v.99
Mitsubishi Galant 2.3TD GLX r.v.81

Offline Aldik

Tak jsem zpátky v ČR, ty kryty na mlhovky tam patrně jsou, ale fakt nevím kdo byl první a nebo kdo nabízí víc :D

Jinak se ptejte... neni svetlo, nejaky drobnosti, jinak v podstate cely... jsou tam prakticky novy kotouce, baterka, motor v cajku a tak :)

Offline Werewolf66

ja sem je chtel :) a podle fotek tam je stejne jenom jedna na strane ridice :) Pokud mozno, tak bych chtel tu izolaci co je zespoda nacvakla na kapote :)

Offline Aldik

Jo a kapota je bez korozem jen je trošku poškozenej lak v levém spodním rohu.. :)

Cena: 1000,- ?

Offline Pepe

to jsme dva :D...ale to je na komplet interier vcetne sedacek a koberce....
Tak tu černou palubku už mám doma .Béžové sedadlo řidiče jsem před rokema půl zlikvidoval , bo nebyl o něj zájem ani zadara . Topné rošty a Bag mám v garáži .