GalantWeb

P: ND Mitsubshi Galant kombi 2.0i GLS 1997 - stříbrná

Offline Pepe

Až pojedeš do Prahy dej vědět, to najdu a dám ti to .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Aldik

Ok, perfektni, mam v planu Prahu do konce unora nekdy, tak dam vedet s predstihem. Diky moc zatim :)

Offline Aldik

Tak poslední možnost si o něco říct, ve středu (zítra) jde auto do šrotu!

Offline LivArt

Hele, kdybych chtěl nějakou prkotinu jako je volant a hlavice řadící páky, to by taky šlo...? Ten volant je v kůži? A co hlavice řadící páky..?
« Poslední změna: 05.03.2013 - 10:05:38 od LivArt »

Offline Aldik

Šlo by všechno, ale volant bohužel v kůži není a hlavice řadící páky je normální, klasická..

Offline LivArt

Offline LivArt

Offline Aldik

Co ja vím, samostatně, to se mi ani nebude chtít někam jezdit...  :angel:
Co 300,- za oboje?

Offline LivArt

Teď je ještě otázka, jestli ten volant bude pasovat.... Ví někdo?

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
ahoj, hele kde stojí ten galant??? já bych třeba něco uživil jako na ,,nástěnku" do garáže bo tak..... já su od otrokovic :)

jo a nepasoval by dekl od kufru do kulaťáka hatchbacku ?
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline Aldik

Ty jo, když rychle zavolat co bys chtěl,  tak to snad ještě stihnu zavolat co má kámoš vyndat,  ale jinak by se to kolem třetí melo vrakovat...
Tel je 777118828

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
hmmm škoda :( to já hned tak nevím a navíc finance budou až za týden :( a hádám že ani na laně se to nedá odtáhnout co? já mám zahrádku :D ale zkusil bych ten dekl kufru....

Offline Aldik

V tuhle chvíli už to nemá zadní nápravu a na přední nejsou kola.. Peníze neřeš,  to kdyztak potom, roleta kufru tam není a dekl jestli myslíš podlahu tak je hrozně špinavé..  :(

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
nn myslel jsem tu roletu....nic no ...já mám kulaťáka a moc z toho asi pasovat nebude...nicméně toho galanta měl můj známý....nabízel mi ho ale jak říkám....zase ve špatnou finanční dobu :D..... tady je celkem dost těžké sehnat auto na díly..... všechno se válí v čecháh.....

michal95

• Host
Už je galoš pod drnem ?  :undecided:  zjístil jsem že potřebuju plastovou součástku z mechanismu stěračů ...

Offline Aldik

Tak už je bohužel OUT. Něco jsem si z toho nechal kdyby někdo chtěl... ale mechanismus stěračů nemám...

Offline jakub

• Newbie
  • *
Bral bych kapotu, nárazník a masku. Předpokládám, že už je to asi pryč :'(

Offline Aldik

Kapotu ještě mám, co myslíš maskou? Tu mřížku mezi světlama? Tu mám taky, ale nárazník byl prasklý hodně, tak ten už je OUT.