GalantWeb

nesviti interier a potkavacky

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
chlapci prosim o radu prestal mi svitit interier a parkovacky zkontroloval sem zarovky a pojistky a je to ok takze asi bude problem v pacce na svetla  muzete mi rict jak mam rozdelat tu packu a vymenit to co prepina svetla ? pak kdyz prepnu na potkavaci a dalkove tak ty sviti ... dik moc
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
prosím prosím :D nechci násilně tu pitomou páčku urvat a pak rozsvěcovat spojením drátků :D :D

Offline Drak

jestli ti nesvítí interier a parkovačky možná nejdou hodiny, tak to není v páčce. Určitě ti nejde ani osvětlení palubky.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
hodiny jdou rádio taky, nesvítí potkávačky předek zadek a přístrojovka - palubka.....

Offline Drak

a kontroloval jsi relátko v motoru mělo by na něm být něco jako tail light rly?
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
kontroloval, ale zkusím ještě jednou a vyměnit ho z druhého auta......jinak by to asi byla ta páčka ne?

Offline Drak

je tam pojistka , a páčka ovládá civku toho relátka. Ještě zkus propojit v patici od relátka spínané kontakty a tím zjistíš jestli je to relátkem. Když se po spojení kontaktů rozsvítí co má, tak pak proměřit, jestli jde napájení od páčky když je je nastavená , aby svitily parkovačky. A pak ještě proměřit zem na druhém kontaktu od cívky relé.
Legnum VR-4 TypeS

Offline Drak

blbé je, že ten otočnej pepínač na páčce se dá rozebrat jen jednou, takže vzít z jiného pokud to bude páčkou
Legnum VR-4 TypeS

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
jj právě že já mám druhé auto takže mě to až tak nebolí ta výměna páčky :) ..... zkusím to relátko...dneska skončím po obědě a bude.....ale druhý problém je že auto mi stále kucká a střílí do výfuku..... viz druhé téma moje :( :( :( já nevím co s tím.....a love nejsou abych to dal do serviasu :(

Offline ondraseek

no že ti to kucka to by mohli bejt kabely od svíček nebo třeba špatná cívka a to střílení do výfuku dokáže dělat dírka ve výfuku
Mitsubishi galant 2.0 16v 100kw +chip na 110kw sport.výfuk,sportovní filtr vložka pipercroos

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
takže problém se svícením odstraněn, byla to pojebané relátko v pojistkovce u motoru, takže sem vyměniůl ten hajzlík a už to faká, díky za tip draku.... :)