GalantWeb

dalkove ovladani

Offline ondraseek

kdyby nekdo vedel jak to promerit nebo opravit rad mu to poslu aby na to kouknul  :D
Mitsubishi galant 2.0 16v 100kw +chip na 110kw sport.výfuk,sportovní filtr vložka pipercroos

Offline Pepe

jo povedlo se rozšroubovat bez poškození
Jde o ruce i nářadí . Pro klíčenku se dostavím a obsah se domluv s Ondráskem .Z jedné klíčenky dva spokojení zákazníci . :angel:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Pepe

kdyby nekdo vedel jak to promerit nebo opravit rad mu to poslu aby na to kouknul  :D
Od pouzdra baterie vystupuje kontakt - pol , který musí při uzavření pozdra dosedat na desku tištěného spoje . Není li tomu tak, nefunguje nic , protože není uzavřen el. obvod .

Offline ondraseek

ted sem zistil ze me tam kousek plisku chybi ze se to nedotky vubec plusovyho polu
Mitsubishi galant 2.0 16v 100kw +chip na 110kw sport.výfuk,sportovní filtr vložka pipercroos

Offline ondraseek

tak diky Pepe ovladac je funkcni a fungujeto akorat musim sehnat jiny tlacitka

Offline Werewolf66

Nebo predelat na mikrospinace :)...
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Pepe

A ty budu mít během týdne . :mellow:

Offline ondraseek

ty to mas predelany?

Offline Werewolf66

ja jo, a Pepemu jsem posilal skoro 3 mesice mikrospinace na predelani, v pondeli jsme je konecne poslal ;)
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline ondraseek

mas foto jak to vypada?

Offline Werewolf66

takle to vypada :

Offline ondraseek

jo to je pak parada no
vyfot jeste ten obal s druhy strany tam je nakej plisek co jde na plus jak to vypada me to tam chybi to musim nako vytunit

Offline Pepe

ty to mas predelany?
Zatím nepředělával , mám v  práci AUDI , opravit - upravit výšku ventilů .Jak dostanu mikrospínače , dám vědět.

Offline ondraseek

Zatím nepředělával , mám v  práci AUDI , opravit - upravit výšku ventilů .Jak dostanu mikrospínače , dám vědět.
ok

Offline Drak

Foto komponent ovládání

Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline ondraseek

Foto komponent ovládání
diky tak me tam chybi ten plisek u baterky a tlacitka jsou promackany nevis kde sehnat nakej ovladac

Offline Drak

no tohle je navíc a obal má Pepe, tak se domluvte, co kdo potřebuje. jinak o jiným nevím, chce to obvolat vrakoviště.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Pepe

Psal jsem mu do SZ , mně stačí jen obal klíčenky . :angel:

Offline ondraseek

Psal jsem mu do SZ , mně stačí jen obal klíčenky . :angel:
no ja jen tlacitka a ten plisek

Offline ondraseek

mam mensi problem obcas se auto otevre az po nekolikatym zmacknuti a to stejny se zavrenim autat cim by to mohlo byt?