GalantWeb

dalkove ovladani

Offline Drak

a sviti ti při každým zmáčknutí ledka na dalce? A baterka je nová?
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline ondraseek

a sviti ti při každým zmáčknutí ledka na dalce? A baterka je nová?
jo sviti pokazdy jinak baterka je nova jeste jsem ji menil
Mitsubishi galant 2.0 16v 100kw +chip na 110kw sport.výfuk,sportovní filtr vložka pipercroos

Offline Pepe

I to se stává , že vysílač nevyšle kód kompletní - moc krátké zmáčknutí tlačítka . Wím wocogo.
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline ondraseek

I to se stává , že vysílač nevyšle kód kompletní - moc krátké zmáčknutí tlačítka . Wím wocogo.
takže s tim nic neudelam? kolikrat musim treba zmacknout az 5x nez se otevre
Mitsubishi galant 2.0 16v 100kw +chip na 110kw sport.výfuk,sportovní filtr vložka pipercroos

Offline Drak

zmáčkni tlačítko na delší dobu. jinak s tím nic neuděláš
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline ondraseek

zmáčkni tlačítko na delší dobu. jinak s tím nic neuděláš
ok dobre diky

Offline Stillfish

Včera jsem pořídil univerzální dálkové ovládání centrálu. Tak jsem se dnes s vervou pustil do zapojení. Ztroskotal jsem ale hned na začátku, nenašel jsem tu jednotku centrálu ](-: Jak sek ní dostanu? Podle obrázků ze servisního manuálu by stačilo oddělat ten plast napravo od středovýho panelu. Až budu hotov, tak sem dám fotky a popis pro podobný amatéry jako jsem já ^_^.
Shit happens.

Stylové obaly na mobil: www.obalynamobily.cz

Offline Drak

na tom obrázku je jen tovární přijímač. Jednotka centrálu je taková modra krabice na zadní části desky pojistek a relátek pod volantem. Na ni musíš najít dva dráty, na kterých je při zamykaní a odemykaní klíčem zem.
Legnum VR-4 TypeS

Offline Stillfish

Díky moc  -_-. Díval jsem se na to a předpokládám, že by to mohlo být toto (obr.)
V označeným místě je zezadu konektor, kterej jsem zatím nevytahoval, protože je k němu blbej přístup. Je možný se na tom konektoru připojit na +12V a kostru nebo mám zvolit napájení jinde? A kde by mohlo být nejlepší napojení na blinkry?
Shit happens.

Stylové obaly na mobil: www.obalynamobily.cz

Offline Drak

v tom konektoru je možné se připojit jen na signal pro zamknutí a odemknutí růžovobílý kabel pro odemknutí a světle zelený s červeným pruhem pro zamknutí. Ve sloupku jsou kostřící body (šrouby). +12V vzít přes pojistku z místa, kde je + i po vypnutí zapalování. Třeba napajení paměti autoradia. Blinkry napojit na kabelu vedoucím ke spínačí všech varovných světel (červený trojuhelník mezi výdechy topeni)
Legnum VR-4 TypeS

Offline ondraseek

tak mi dalkač přestal fungovat někdy sel nekdy ne tak sem to dal do servisu vymenily me tlacitka prej byl prasklej software tak ten vymenily a pak nako rozlazeny vlny naladil to a slape to jak hodinky jen se chci zeptat kdyz otevru auto nebo zamku dalkacem maj blikat vystrazny svetla? me totiz neblikaj blika mi to jen v aute v tom stropni svetylku  :undecided:

Offline Drak

u originálního ovládání bliká jen světýlko uvnitř.
Legnum VR-4 TypeS

Offline ondraseek

u originálního ovládání bliká jen světýlko uvnitř.
aha on se prave divil no že to neblika tak se ptam zda to je v poradku takze to blika jen uvnitr prej by to slo napojit ale chvili casu a zkusenosti to chce

Offline Majk MG

Taková otázka ... honda civic rok 94 má centrál pouze na klíč ... je vůbec možné přidělat centrál na DO ?  a jak je to složité ...já se totiž s elektrikou nemám moc rád :D díky za rady

Offline LivArt

Taky mám centrál jen na klíč a popisoval jsem tu někde, jak přidělat DO do takovýho auta.  :mellow:

Offline Don_Mierda

• Full Member
Já mám v autě Magicar M100AS, mužu doporučit, skvělá pičovinka, má to docela dost zajímavejch funkcí

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
kluci po dloooouuuuhé době jsem přispěju i já....mám taky uni dálkáč a vůbec nevím jak to propojit s galantem....jasně, plus a mínus k jednotce do je mi jasný ale ty vývody z té uni jednotky mám zapojit na co v galantu?

jak psal výše drak to jsou dva kabely oba dva s mínusem kde jeden dává impuls zavřít a druhý otevřít takže si asi najdu podle totálně napi....č.....u návodu uni jednotky DO které to jsou dva vývody a jen je napojím na ty drátý v galantu třeba pomocí čokolády jo?

a ty blinkry...tam když zmáčknu varovky tak pomocí jednoho kabelu jde proud do všech blinkrů? čili z uni jednotky vlastně propojím (po jeho nalezení) jen jeden drát?

asi se ptám jak idiot ale popravdě zase taková prdel to není napojit dálkáč :D :D teda aspoň pro mě který ví že v drátech je plus a mínus ale co kde kam a proč vedou a co dělají....to nevím :D :D

edit:fotka schema zapojení toho uni dálkáče

děkuji moc za rady :)
« Poslední změna: 09.10.2014 - 22:43:02 od trucker »
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline Drak

no to schéma je tak trochu nanic. jinak k blinkrům - dva dráty pro levou a pravou stranu dovedeš ke spinači varovných světel a na výstup je zapojiš pomocí zlodějky
Legnum VR-4 TypeS

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
ok...ta uni jednotka má právě dva výstupy na blinkry takže jsem si říkal že to bude asi takhle rozdělené.....zítra to zkusím napojit a kdyžtak to sem napíšu až to někdo vbudoucnu bude taky chtít dělat :D .... jinak centrál galantů je teda ,,mínusový" jo ?

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
jo a ještě tam je výstup - mínusový drát - 30 sekund pro vytažení oken....je to použitelné u galanta? že při zamknutí mi vyjedou okna?