GalantWeb

dalkove ovladani

Offline Trewor

http://www.galantweb.com/index.php?action=articles;sa=view;article=33
Tady v tom to je přes zmíněnou jednotku takže by to nějak asi jít mělo, ale já elektriku a hlavně elektroniku nerad (asi proto dělám IT  :laugh:) a v kabelech si představuju trpajzlíky co běhaj z +kde jich je hodně do - kde jich je nedostatek. Napětí je jak velký ti trpajzlíci jsou aproudje kolik jich běhá. Nebo naopak...už nevim  :-D
Top Gear (Jon Bentley) o 8G Galantu: It´s a nice car for a nice people.
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
tak dálkové už funguje!!!! huráááá!!! :D

akorát že já měl ten světlezeleno červený na zamykání ale na odemykání byl hnědočervený (tuším) :) no a blinkry jsem napojil na kostku co jde do čudlíku k varovkám ...zapojena levá a pravá strana....takže jsem spokojen.,...můžu házet machra :D
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline Trewor

No vidíš takže te´d to máš lepší než nová Fábie...ta má sice centrál ale bez dálkáče...v roce 2014 si za něco takovýho muset připlácet  ](-:
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
hej že to je děs??? pochopím v roce 2000 kdy to bylo úplně někdej inde ta technika ale dneska? klima el okna a centrál s dálkáčem a rádio na mp3 bych dal jako základní výbavu :D....

jo a už jsem vyřešil i to napojení z dálkáče na ten svítící kroužek :D :D :D to jsem ale šikovnej cooooo??? :D

Offline Trewor

No jak vopice :laugh:

Offline Pepe

Hele šikulo , kde máš foto a návod ??? :D
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
trewor: jj máš recht...s opicama (lidma z brazilie :D ) bohužel dělám v práci tak vtom by byl čert abychg pak nebyl chytrej néééé????? :D

pepe: a nocopak bys chtěl návod? :D :D a zrovna ty :P ....na dálkáč nebo ten svítící kroužek? :D :D

až to budu mít tak se vám pochlubím a třeba hodím pársekundové videjko :D :D :D ...

PS: žebych konečně za ty léta přispěl i já nějakým článkem do sekce návody????  :angel:

Offline Pepe

Fak jsem se dobře zasmál , protože já jsem v elektrice tupý . Proto se ptám , jak jsto udělal . Jsem mechanik , ne elektrikář , Honzíku . A co ty ramena ? Příjemnou neděli .

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
ou tak to já nevěděl :D :D  já nejsem totiž ani jedno a vím že mi tady radíte tak proto jsem psal naco zrovna ty potřebuješ návod :D :D ....no nic trochu jsme se nepochopily (nebo spíš já tebe :D :D )

takže takhle:
1) jakmile dodělám i to osvětlení tak teda něco zkusím napsat do článků nebo návodů nebo co to tu je :D

a za 2) ramena dopadly dobře, dovybavil jsem se pár věcma (asi za 200€ :D :D a dalších tak 200€ bych potřeboval na zbytek :D ) a vyměnil jsem banán, to bylo to pravé ořechové ale ještě něco to chtělo ale vzhledem k tomu že mě bouchal horní čep na horním rameni tak jsem ho chtěl taky měnit protože na tom druhém autě buď dělali ty čepy do kastle co jdou nebo je to rameno celé měněné...no a tak jsem druhý den měnil ramena horní a pomohlo to i ke srovnání kola (vrchem kolo bylo trochu do kastle - působilo to jak je teď v módě mít kola do ,,áčka" :D )

takže tak :)

jo a PS: až budu psát nějaký ten návod nebo tomu něco podobného tak tzo bude psané tak, jak bych si to představoval a chtěl já ...což se rovná návod pro ,,trdla" (nebudu nás, neznalé, přece urážet no néééé???? :D :D )

může tedy být tak jak je výše popsané?? :D jo a předem se omlouvám za kvalitu budoucích fotek, nemám foťák a už vůbec ne kvalitní mobil :D

Offline Pepe

Přesně odpověď dle mého gusta .  Díky  :-D

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
super jsem rád že si rozumíme :D :D :D .....takže sám jsem zvědav jak to všechno dopadne :D :D no ještě že mám v záloze druhého galoše na díly :D :D :D

Offline Pepe

Tak se drž . -_-

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
tak v sekci ke stažení ->workshopy (nic lepšího mě nenapadlo :D ) je můj návod tak prosím o zkouknutí a případné poznatky jsou vítány :D

guest2672

• Host
po přečtení se taky přidám jelikož sem dřív montoval centrály a dálkáče , autoalarmy tak to pro mě nebyl takový problém když sem dovezl galoše tak dálkáč fungoval jenže si to někdy dělalo co chtělo tak sem usoudil než se v tom furt vrtat tak sem vykuchal vše co tam bylo a nahradil jinou jednotkou a dálkáčem zrovna sem koupil ovladač s otevřením kufru do kufru sem namontoval elektromagnet s lankem a tak si mužu otevřít kufr na dálku ještě sem přemýšlel přidat do kufru nějaké pístnice aby se kufr otevřel sám až nahoru ale to by šlo asi zas špatně zavírat.

Offline pol252

Zdar, nechtěl jsem zakládat nové téma, tak oživuju toto. Přivezl jsem auto od Daga, DO šlo jen když jsem byl u zrcátka, vyměnil jsem baterii v ovládači (dioda v ovladači bliká) a zárověň jsem měnil zrcátko (bylo modré a já chtěl stříbrné, ale nechtělo se mi lakovat, tak jsem vyměnil kus za kus) a od té doby mi nejde DO vůbec, zkoušel jsem ho napárovat dle návodu na straně 1, ale bezúspěšně, napadá mě eště výměna zrcátka za modré, ale nevím jestli to bude mít vliv (protože v téhle diskuzi je na straně 4 je obrázek, ve kterém je znázorněn snímač v panelu pod rádiem).
Dík
« Poslední změna: 17.11.2015 - 16:50:00 od pol252 »

Offline Drak

zrcátko s ovladačem nemá moc společného. Jestli funguje i ovládání zrcátka, tak v něm problém nebude. Podle roku a výbavy se lišilo zapojení konektoru k zrcátku a to by mohlo dělat problém.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline pol252

dík moc za radu, v pátek to zkusím přehodit

Offline Sir Dag

Galantík 2.5 je z roku 98 podle dokladů. Zrcádko byla dáno jiné (modré) z mého starého 2.0 rok 97. No a jelikož se nelíbila barva což chápu, dostal zrcádko v barvě a to je z autíčka 2.0 po faceliftu.

Napadá mě možnost číslo dvě a to je překrytovat modré zrcádko na kterém víme, že DO funguje na stříbrné .-)
Byl jsi můj první a v mém srdci zůstaneš navždy. 2.0 100kw 1997 MetalicBlue

Offline pol252

Jelikož jsem v práci, tak na to nemám moc času, ale od zítra mám zase volno tak to zkusím

Offline Pepe

A co rozdělat d. ovladač, vyčistit kontakty a zkompletovat .    ... teď , když zmáčkneš knoflík ovladače , rozsvítí se dioda ? Jestli ne, uprav kontakty. Chyba nemusí být na straně auta -ECU.