GalantWeb

6A13 neštartuje

Offline skyline35

A mám tu opäť jednu nepríjemnú závadu a prosím vás o radu... Neviem, či je to spôsobené nejakým zatekaním do konektora motoru (hlavne, keď je mokro), ale teraz sa mi už tretí krát stalo, že mi nechce naštartovať auto. Po pár pokusoch o štart mi diagnostika výpiše chybu P105 a P110... V preklade vraj teplota a tlak nasávaného vzduchu. Všetko ukazuje na chybnú váhu vzduchu. V decembri som s s týmto už stretol, tak som ju vymenil a dva mesiace bol kľud a teraz zasa... Diagnostika vypísala tu istú chybu a auto neštartuje... Ma niekto skúsenosť s podobným problémom?

Offline Pepe

Svíčky O.K.???   Jiskra v pohodě nebo je rozdělovač hyn, --- víčko rozdělovače .
Vysušit kontakty a zkontrolovat kabeláž . Jestli to dělá jen když je vlhko, můžou být kabely seklý po havarce nebo něco podobné .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline skyline35

Pepe, ďakujem. Bol to vadný rozdeľovač a palec, dal som zo starého a štartuje to na pol zuba... Dúfam, že to už robiť nebude, lebo to neprežijem.

Offline Pepe

Já jsem za výměnu použitého s garancí na rok zaplatil 10 000,-kč a pak ještě 7 500,- za výměnu elektroniky na LPG kterou při výměně odpálili .    ](-:    A to jsem měl nabídku na rozdělovač za 1000,- kč . ](-: ](-: ](-:   Pako

Offline Rob

• Hero Member
Já jsem za výměnu použitého s garancí na rok zaplatil 10 000,-kč a pak ještě 7 500,- za výměnu elektroniky na LPG kterou při výměně odpálili .    ](-:    A to jsem měl nabídku na rozdělovač za 1000,- kč . ](-: ](-: ](-:   Pako

myslíš tenhle? http://www.sbazar.cz/Autoservis24/detail/332201-rozdelovac-na-mitsubishi-galant-25-v6-prodam

Offline Pepe

Nekecal jsem . ](-:

Offline Pepe

No já ho snad koupím, ale myslel jsem že ho koupil Tashi z Blavy .   Brnknu mu .

Offline Rob

• Hero Member
Taky jsem tak uvažoval, ale je k.rva před vejpltou a do toho ta voda, plyn a elektrika, to teď nedám. :'( Cena výborná.

Offline Pepe

:angry: A co jako ??   Tys ho ještě nekoupil ?

Offline Rob

• Hero Member
Neumím ho hned odzkoušet. :o
Aby nebyl po smrti.

Offline Pepe

Něco jsem našel a v týdnu vyzkouším na tom mým .

Offline Rob

• Hero Member
Přehodit to jen tak na autě, to je tak hoďka, co?

Offline Jindřišák

Na 4 válcu to bylo na 10 minut, jen pak chytit předstih.
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Pepe

Na 6A13 to minimálně hoďka je . A je to z kompletní demontáží luftfiltru .

Offline Pepe

Jinak by mělo postačit měření odporu dle návodu . Co vy na to ?

Offline Rob

• Hero Member

Offline Pepe

O.K. - já už náhradu mám . A kdyby něco , tak je v garáži. :mellow:

Offline Jindřišák

Na tom mym jsem taky měřil nějakej odpor a byl ok, a rozdělovač byl stejně v háji.. Ale do zásoby bych ho nutně nekupoval, dílů bude ted asi přibývat.
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.