Ahoj
chci se tady poradit ohledně odhadu ceny mého Galanta. Uvažuji o prodeji z důvodu nákupu nového (asi i menšího) auta a nevím, jakou může mít Galant cenu. Je hodně zachovalý.
Je to benzín 2.5l, výkon 120kw, automat
rok uvedení do provozu 2004
najeto cca 95.000 km (ročně najedu do 10.000 km, v podstatě každý den do práce a zpět a sem tam nějaký výlet, dovolená atd.)
jsem druhý majitel, ale bylo to kupováno v podstatě zánovní po 20.000 najetých kilometrech, kdy to víceméně stálo v garáži
nevím, co je to přesně za stupeň výbavy, ale určitě něco vyššího, interiér komplet v kůži (černý), vyhřívané přední sedačky, el. sklopná zrcátka, tempomat, el. nastavitelná přední sedadla ve všech směrech, plně funkční klimatizace, autorádio s cd, dálkové centrální zamykání, atd.
auto jezdí pořád stejně, jako když bylo kupované, nikdy s tím nebyl žádný problém, nikdy nebylo nijak havarované, auto je pravidelně prohlížené v autorizovaném servisu, mám k tomu samozřejmě na doložení servisní knížku
barva tmavě zelená metalíza
jediné drobnosti, co na tom může někdo najít, je možná sem tam nějaký ten malý škrábaneček od odletujícího štěrku a mám teď také ulomenou anténu (nicméně na funkci rádia to kupodivu nemá takový vliv). Toť vše k nedostatkům.
To auto mám rád, nikdy mě nezradilo a není s ním žádný problém (pokud někdo nevidí problém v na dnešní dobu větší spotřebě, ale je to prostě 2,5 litr). Ale nejsem takový ten Mitsubishi srdcař jako asi lidi tady na fóru a uvažuju pragmaticky. Vzhledem k tomu, že to auto má podle mě stále hodně dobrou hodnotu a já uvažuju o koupi nového auta s nižší spotřebou (a nechat si ho pro mě nemá smysl, protože už tak s jedním autem tolik nenajezdím), tak z toho důvodu přemýšlím o prodeji.
Můžete prosím nadhodit, za kolik si myslíte, že je to auto prodejné? Také vzhledem k tomu, kolik dnes stojí nová srovnatelná auta. Byl bych moc vděčný za názory. Předem díky. Kuba