To mě na japoncích sere... měl jsem 3... toyotu, nissana a teď žraloka a všechny shnily před očima...
Taky mě to čeká, ale vůbec se mi do toho nechce... Jak vidím ty vyvařovaný auta co dělá kámoš tak mi je na blití... Udělám si na autě všechno, ale tohle ne...
Jednou jak se do toho rez pustí, těžko s ní bojovat.
Vidím to u toho kamaráda, všechno vyřeže, vyvaří, vybrousí, rez vytluče takovým pneumatickým drbákem s několika tyčkama i nějakou chemii k tomu používá, no prostě dočista ať se to leskne... pak to ošetří nějakýma sračkama, všechny dutiny atd, piplá se s tím jak magor... opravdu poctivě...
a auto za 3 roky, někdy i dřív, vypadá skoro stejně jak před opravou...
Kolega z práce si loni v létě koupil mazdu 6 combi rok 05/06, nebouranou, po prvním majiteli, koupenou v CZ atd... myslel si jakou neudělal super koupi... auto mělo chycený spodek a trochu zadní lemy, tak to nechal udělat u nějakého frajera, který mu dával záruku 4 roky na to, že mu to znovu nevyleze.
No a ejhle, teď mu končí STK tak s tím zajel na kanál aby mu řekli co se jim nelíbí a tak a jak to viděl ze spodu tak se zhrozil...
Bylo to prý zase všechno venku. Nasraný jak prase a hned volal tomu frajerovi...
Tak nevím... žraloka mám rád, ale stál už mě na dílech 2x víc než byla jeho pořizovací cena a tenhle krok s korozí furt zvažuju... jstli to má cenu...