Dík, taky jsem moc rád. Prodejce výborný, sympaťák. Ještě jsme se domluvili na celkem dost dobré slevě, takže fakt spokojenost. Za tak krásné auto! Uvnitř je skoro jako nové, fakt paráda. Muzika taky bezvadná, moc si to užívám.
Je tam samozřejmě několik problémů, menších i větších, ty hned popíšu a třeba mi poradíte.
Ani nevím co bych ještě psal.
Jede to podle očekávání = luxusně. Plyn automaticky naskakuje, když se motor zahřeje, stojí 16.90kč/l - co dodat.
No napíšu to co mě napadne, že se mi hodně líbí a pak nějaké ty problémky.
Co musím vyřešit: -jsou slyšet čepy, jak jsme se už bavili, dva jsou prý měněné
-najeto 190tis, takže bych měl měnit rozvody co nejdřív
-jeden liťák 17 palců uchází, tak ho musím někde nechat spravit
-chybí mi krytka dole na masce, děda říká, že je pod ní místo pro tahaní Galanta. Tak tu krytku musím někde sehnat
-občas mi nejde zařadit rychlost, hlavně když vyřadím, tak se mi pak stane, že bez meziplynu to tam prostě nedostanu. Nebo jsem jen zbrklý a ještě mi to nejde. V cliu jsem to rval hlava nehlava a u Galanta mi děda říkal, ať si počkám až otáčky spadnou a musí to jít jen ťuknutím malíčkem, tak se o to snažím
-teď mě ještě napadlo, že se o něj budu bát a nevím jestli tam je nějaký origo alarm?
-a rozbitá anténa rádia, na tu bych zapomněl. Nejde vysouvat, takže jen ručně a to je na ní vidět- je špinavá a nejde vytáhnout celá, chtěl bych novou
-bouchnutý zadek od parkování prý, ale to děda vyladí
Jinak mě zatím nic nenapadá to časem.
Už se těším až dám vše do pořádku a budu moct svého žraloka rozmazlovat a dělat z něj moji pokladničku, krásnou.
Jako psal Rob.
Co se mi hodně líbí: -výkon, to je prostě mazec!
-přední maska, oproti dědovýmu - na té fotce u Dukovan, se mi opravdu líbí víc
-reproduktory výborné, muziku já můžu
- koukal jsem, že je v zadním platě zatím ještě díra uprostřed, asi na ještě jeden velký reprák?
-klimoška - z Clia dost nezvyk ty jo :ú
-doma jsem nikomu o novém autu neřekl, takže reakce byly parádní i od kámošů - ale říkali, že to bylo levný auto a já si zas říkám, že bylo jedno z dražších z Galantů na netu. Takže ani nevím jestli vůbec cenu auta lidem říkat, aby si nemysleli, že to je vrak
protože ceny šly hrozně dolů a za tu cenu, naprostá bomba. Snad nezklame.
Teď už jen vydělávat peníze a rozmazlovat žraloka.