Dědovi jsem to vyřídil, zajímalo by mě, jestli by ho taky bavilo psát na fóru. Říkal, že to nedávno ještě sledoval a galantweb zná.
Zkoušel předělat gumičky v tom spojkovém válci, ale spojka je stále stejná, tedy aspoň si to myslel, dnes se nám zdála o dost lepší, třeba si to sedlo - nevím. Ještě mluvil o té druhé části spojky, hned v pravo nahoře, když otevřu kapotu, ale ještě s ní nic nedělal.
Pročítal jsem si teď fórum a našel jsem téma o vás, nás a koukám, že jste tam psal kolik vám třeba je atd, tak si říkám, že jsem docela mladý ucho mezi vámi.
Hned na první stránce tam psal Rob s Pepem, tak jsem rád, že jsem na vás narazil, že si takto radíme. Ještě kdybychom dali třeba v Praze scuka, až budu znalejší a budeme si moci říct něco o Galantovi.
Mám teď pár chvil volna, tak mě napadlo, že bych rád něco na žralokoj upravoval, opravoval, ladil, vymazloval. Ale vlastně nevím co, jestli vůbec je co.
S zalepením a stříknutím plastů mi bude muset pomoct děda, vadnou anténu, která se mi dnes skoro zlomila v ruce asi taky nezvládnu opravit - mohl bych na ní aspoň mrknout... tak nevím co bych udělal já, napadá vás něco? Nechci jen jezdit.
Hodně vidět je vypadlé tlačítko uprostřed palubky, myslíte, že k němu patří ještě nějaká objímka nebo jen vypadlo? Nezdá se mi že by jen vypadlo, protože je dost úzké a díra oproti tomu hodně široká,tak přemýšlím jak to dát do pořádku. Přidávám fotky.
Jinak dnes jsem zkoušel tempomat, to je pecka!