Čau lidi, tak po 120 dnech jsem znovu tu.
Je to teď v květnu přesně rok co mám galanta, rád bych napsal kolik mám už najeto, ale nemůžu (tuším min 15tis km jsem najel). No ale proč nemůžu? Protože mi žralok stojí na okraji Prahy, jelikož mi při cestě s kamarádem začlo kouřit z motoru a já blbec zjistil, že jsem neměl vodu v chladiči.
Blikla mi kontrolka, motor se vypnul. Nalil jsem do něj několik flašek vody a dojel jsem pár km na parkoviště, každou chvíli jsem dolíval a pak jsem dojel metrem domů. Teď jsme tam s druhým kámošem byli a zjistili jsme že je rozervaná trubička která vede z chladiče do motoru, asi 1cm v průměru. Odtud to teče. Snad jsem nerozesral motor, ale to se uvidí.
Píšu proto, jelikož můj děda, který by mi to opravil bydlí daleko a místo za odtahovku to dám radši opraváři, ale ještě k tomu jsem chtěl aby na galanta někdo kouknul, někdo kdo tomu rozumí a zná ho a projede ho jestli je vše ok atd.
Proto píšu sem, zda jste někdo ochotný mi pomoci a buď mi doporučit servis/technika nebo někoho z vás kdo by mi s tím pomohl? Samozřejmě zaplatím. Nejradši bych někoho z vás.
Předem děkuju za pomoc, byl bych vám vděčný.