Trošku oživím servis. Mám bomba story za spoustu prachů a mizivý výsledky.
Nakoupil jsem nějaký díly na auto, mimo jiné i zadní kotouče a desky, bylo toho víc a nestálo to ani tři litry. Tak jsem to hodil do servisu autokelly. Dělali mi klimu a byl jsem s nima docela spokojenej. Všechno udělali, ale prej mi tam pořád šustí pakny od ručky, že si to nějak sedne, říkám ok a vyplázl jsem další tři litry za práci. Říkal jsem, že mě čeká technická, tak jak je na tom podvozek, týpek mi řekl, že mám díru u uložení jednoho čepu horního předního ramene, tak fajn.
Cesta domů byla hrozná, skřípalo to, jak německej tank a všude, kde byli lidi jsem byl hlavní hvězda, protože to vypadalo, že mi upadnou kola. A pak jsem si všiml, že jsem propásl datum technický a hlavně jsem potřeboval zavařit tu díru, no a známej mi doporučil chlápka, co to zavaří a udělá technickou, říkám oukej. Toho chlápka jsem ani neviděl a závady jsem popisoval přes zprostředkovatele, jinak to časově nevycházelo.
Po čtrnácti dnech se mi auto vrátilo (včera). Tak na to koukám, zase ho přivezl známej, misky tlumičů vyvařený, tak pěkný, ptám se na brzdu a prej to není brzdou, ale krycíma plechama, jsou k.o. a prostě se tam obrušujou. Prej to nějak navohejbal, ale mám si je (já!) sundat. A pak koukám na to rameno a ta díra tam byla pořád!!! Tak říkám WTF?! a prej si toho nevšiml...mechanik. A sprostředkovatel špatná volba, tak to prej dodělaj, to ještě přijde.
Nicméně technickou mám, ale cinknutou, proč, to nevím, ale každej i ten Lojza z technický se musí nějak živit... Každopádně to prohlídli prej standardně, už dopředu jsem říkal, že se v tom nehodlám zabít, přesto tu díru asi neviděli. Cena 5500. Fuck! A bez dokladu, na tom jsme se taky nedomlouvali. Plechy skřípou šíleně pořád a na přední nápravě to vrže a vydává děsivý zvuky. To auto mám přes tři roky a jediný o co usiluju je, aby mi nezrezlo a nerozpadlo se na prach, zatím neúspěšně, ačkoliv finančně to vypadá jinak.. Prachy těm sráčům tečou, jak z přehrady a vždycky, když se mi vrátí, tak je na tom zase něco jinýho. Těžko to rozdejchávám, ale jsem zase zkušenější (o dost) a stálo mě to jenom peníze...
Zapomněl jsem na zadní nosník, byl na skrz, tak to teda udělal... je na tom hrudka nějakýho šílenýho lepidla a mám to i na kole.
Včera večer jsem to jel v záchvatu zoufalství projet. Ždímal jsem to na středočeských okreskách, jako nikdy a to auto je boží. Neodskakuje, drží stopu a táhne a táhne.
Teď už jen sehnat poctivej servis... A taky hromadu prachů.