GalantWeb

Servis

Offline Rob

• Hero Member
nevím,jak Severín s OBDI,ale dostal jsem tenhle protokol.

Offline Rob

• Hero Member
Legrační bylo,že jak jsem přijel na STK a technik viděl na zadku malou SPZ ,tak povídá rozhořčeně....to je amerika!, já na to ,že ne,tak začal oblejzat skla auta,jestli to má Éčka v kroužku a našel je a pak se zklidnil.Asi USA auta maj na stk fakt velký problémy. :o

Offline Pepe

^_^ vše se dozvím na podzim, až najedu na rampu  .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Rob

• Hero Member
Já neviděl nic,vždy se předemnou zavřely dveře a viděl jsem prd.Trochu jsem si dělal starosti s předělanýma světlama z VR-4,ale vše ok.

Offline Severín

Tak po dlouhý době zase otázka na servis. Byl jsem v servisu s tlumičema na výměnu a tam mi řekli, že nemůžou povolit šrouby a těhlice a všechno je brutálně zarezlý a že by byl nejlepší autogen a rozpálit to do ruda, ale ten oni nemají. ](-: Takže, dokázal by mi někdo poradit/pomoct?
Auto potřebuju a že by se mi chtělo obvolávat "no name" servisy, který neznám, jestli nemají autogen, to se mi moc nechce. Když by mi tady někdo poradil nebo dokonce pomohl s pořádným plamenem :evil:, tak bych byl neskonale vděčný... :-D

Offline Trewor

1) vem to penetračním olejem nebo aspoň WD-40 Opakovaně po pár hodinách!!!..ať se to tam fakt dostane.
2) zahřát nemusíš jen autogenem. Mě vždy stačila letlampa. Nebo svářením. Svorku dáš z boku na šroub a navaříš mu bouli na hlavu. Tu pak můžeš ubrousit flexou pokud ti to vychladne což ho taky ohřeje.
3) pomlátit to pořádně palicí. Nebát se toho, vždyť to musí vydržet pod 1,5tunou pěkný rány.
3) chce to trhák, na něj trubku a musí to jít

A na těhlici bych stejně s autogenem moc neřádil. Je to tam samá guma, tak aby to neskončilo KO čidlem ABS či jinou srandou
Top Gear (Jon Bentley) o 8G Galantu: It´s a nice car for a nice people.
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4

Offline Severín

:laugh:  Trewore, ty jsi asi zapomněl, kdo já jsem :laugh:  Bohužel doma disponuju maximálně tím olejem. A co kdybych přijel k tobě? To by bylo, aby jsme to nedali dohromady :evil: A teď vážně, dík za radu, ale já to nedám, takže pokud opravdu nemohu přijet k tobě, tak potřebuju tip na nějakej ověřenej servis, kde by to dali, jinak budu dál  hledat sám :'(

Offline Pepe

S těhlicí to nemá nic společné , tlumič je nasazen na trubku s vnitřním závitem . Nejdřív musí povolit nebo utrhnout šroub za tlumičem a poté tlumič sundat . Nejde-li to , flexou uříznout ---- ale pak musíš někde na vrakovišti sehnat podpěru do těhlice pro tlumič . Teď jsem jedno auto dodělal a podpěry na výměnu nemám . ^_^

Offline Werewolf66

pokud jde o zadni tlimice, tak ty jsme sundavali stylem "rozpustit a utrhnout" spodni silentblok tlumice, odpreparovat zbytek silentbloku, nahrat sroub, schladit VDckem a povolit :)
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Severín

To jsou docela masakry. Já to nedám, takže si musím někoho najít. To je teprve masakr. ](-:

Offline Pepe

Pokud nic neseženeš , dej vědět . Můžu zkusit co s tím .

Offline kenry

• VIP Group
Pokud nic neseženeš , dej vědět . Můžu zkusit co s tím .

Tohle mužu potvrdit pepe je všerejpal....a sežene kde co a ví kde co a jak.... řekl bych že mám mišku docela prolezlou.... taky se k němu už dobu chystám ale nějak nemám čas... páč to zatím jezdí.... :-)
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Sir Dag

Nechci zakládat nové téma...oč běží..hledám dobrovolníka co by mi pomohl sundat jedu automatickou převodovku...pak sundat druhou automatickou převodovku z jiného vozu a hodit ji na ten prví :D

Hlásí se někdo?
Byl jsi můj první a v mém srdci zůstaneš navždy. 2.0 100kw 1997 MetalicBlue

Offline Pepe

Budu mimo , nehlásím se . :angel:

Offline Trewor

a co napsat kdy? Tenhle víkend by šel.
Top Gear (Jon Bentley) o 8G Galantu: It´s a nice car for a nice people.
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4

Offline Sir Dag

zatím se ptám kdo by byl ochoten..nemám tu ještě druhé autí odkud se převodovka bude brát..

Offline Sir Dag

Pánové...zajímavá porucha na mém voze...vyprošťoval jsem kamaráda. Vytáhnul jsem ho na laně pár metrů. No a co se stalo...teď když se chci rozjet, tak jakmile začnu pouštět spojkový pedál a přidávat plyn..auto začně skákat a kuckat jako by mělo chcípnout...Dělá to jen při rozjezdech..a smrdí spojka když někam dojedu a zastavím....

Myslíte si, že by mohla být roztrhaná a díky tomu dělat tyhle problémy?

Offline Ironjack00

videl bych to na spojku... pockej na vyjadreni nekoho znaleho veci...
kazdopadne nekde jsem slysel, nebo cet, že galant by nemel tahat auta, ani bejt roztahovanej, co je na tom pravdy nevim....

Offline Sir Dag

Můj gali toho už natahal aut za sebou..je..akorád dneska tahal wranglera..s trochu zrezlými (ztuhlými) brzdami a přes patníky :D

Offline Rob

• Hero Member
Wrangler by měl tahat tebe,paradox  :-D