GalantWeb

P: žralok 2,5 V6 ok stav

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
ahote prodám Galant 2,5 V6 spotřeba po městě do 10L, motorově dobrý stav, podvozek taky, podlaha neshnilá jen orezlá, bezproblému se dá zdvihat za prahy.... horší optický stav orezlé spodky dveří, předek kapoty (jak je ta páska ale už sem to trochu zakitoval) a prasklé sklíčko pravé přední mlhovky....

stk do 4/2014 eko uhrazeno, alu kola zimní gumy, digiklima, tempomat, okna v elektrice, zrcátka v elektrice...

opticky stačí koupit barvu a přestíknout.... není to auto pro fajnovky ale pro lidi co chcou pohodlně jezdit a nebát se předjíždět kamion...

cena k velmi rychlému jednání 15.000kč nebo možná výměna za dodávku s stk a tažným aspoň na 1800kg... doplatek možný ale spíš bych přidal kulaťáka 2,0 V6 spoteba po městě 8L viz inzerát níže.....

foto zde:

http://truckercech1.rajce.idnes.cz/mitsubishi_galant_1997_2%2C5_V6_-_zralok/
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
cena k jednání 13.000kč  :mellow:

Offline kenry

• VIP Group
cena k jednání 13.000kč  :mellow:

chudák auto... to dostalo na prdel..... . :mad:
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
toš na prdel.... a co nedostalo? vzhledem k věku?? jako spodek je dobrý motor neklepe a neteče... akorát klasika jako zadní lem (zatím ale z té spodní hrany) a spodky dveří jsou taky orezlé...

stačí vzít kit a nechat si udělat barvu ve spreji a ještě to vpohodě ten rok odjezdí....

CENA 10.000,-Kč bez alu

Offline Jindřišák

Kdyby si shaněl dodávku, kamarád obnovuje autopark, tak má dvě na prodej. Jedna je trochu horší, mlátí něco v motoru a strašně to hulí a svítí mazání, dává k tomu druhej blok motoru s jedním pomláceným pístem, stál ho 8k, celkově je za 15 a druhá, ta je po vyvaření a menší GO, nová stk, řek bych bez investic, s tažným, za 25  -_-
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
potřebuju ale s tažným nejlépe na 1800kg... chtělo by to foto a odkud je...

Offline Jindřišák

Foto mám jen tý horší. Ta stojí u nás doma, ta lepší je teď v provozu. Pro tebe by byla lepší asi ta s novu stk, tažný ma a určo na hodně, tahal s tím dodávky na podvalu. Ale chce první prodat tu s tím přidřenym motorem, nebo obě jako komplet. Byli se na to podívat překupníci z ostravy a nabízeli 35 za obě, ale kamoš říkal, že pod 40 už nejde, je tam nasypanejch dost peněz, jenže oni na tom chtěj vydělat, takže tak no..  Jo a jinak je to z olomouce.
http://auto.bazos.cz/inzerat/24506916/Citroen-Jumper-25TDi-maxi-rv1999.php

Offline Jindřišák

Tak jsem se s nim bavil a ta druhá bude k mání za 7-14 dní. Je to fiat ducato tdi, měla horší nosníky, tak je celej spodek vyvařenej, byl tam kdysi dělanej i celolak, ale už je zase trochu dotukana, nic hroznyho. Dělal tam i novy brzdový vedení a brzdy. Má ted nově udělanou STK, akorát nevím jak je to s přepisem, ten se možná platí. Chce za ni 25. Motor šlape, akorát v zimě si zahulí, a mín táhne, než se zahřeje, ale je to pracant, byla denně v provozu. Kdybys měl zájem, tak řekni, foto by mi nějaky poslal, ale s cenou níž nepůjde.

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
ok dík za info... ale já nejdřív musím něco prodat :D :D všichni čeští človíčci se galantů co galantů, celých japonců se bojí :( :(

Offline kenry

• VIP Group
Foto mám jen tý horší. Ta stojí u nás doma, ta lepší je teď v provozu. Pro tebe by byla lepší asi ta s novu stk, tažný ma a určo na hodně, tahal s tím dodávky na podvalu. Ale chce první prodat tu s tím přidřenym motorem, nebo obě jako komplet. Byli se na to podívat překupníci z ostravy a nabízeli 35 za obě, ale kamoš říkal, že pod 40 už nejde, je tam nasypanejch dost peněz, jenže oni na tom chtěj vydělat, takže tak no..  Jo a jinak je to z olomouce.
http://auto.bazos.cz/inzerat/24506916/Citroen-Jumper-25TDi-maxi-rv1999.php

To je to tolik práce ty fotky upravit a otočit..??? ach jo.... ](-: ](-: ](-: ](-:
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Howler

Offline Jindřišák

Ja ten inzerát nepsal, ale tak pro nejakou ilustraci to stačí  :D

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
jo pro ilustraci dobré...alu kurde hoši... musíte někdo ode mě koupit toho galoše !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

michal95

• Host

Offline Berzelius

jóó..za ty prachy bych ho taky vzal...aspoň bych konečně zkusil 2,5 V6..ale asi by mě mladá a rodiče zastřelily..jo kdyby byl plac tak do depositu a mazlit ale..není ](-: a když jednou možná bude zase nebudou money takový auto koupit  :'(

Offline Aldik

Jindrisak: mozna bych vedel o kupci na tu lepsi.. Muzes sehnat foto a nejake vic info? Eko, najeto, co je potreba v blizke dobe udelat, rv?

Odesláno z mého Transformer TF101 pomocí Tapatalk 2

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
v sobotu má přijet nějaký pán který už jednoho žraloka má... ale uvidíme...kolikrát si člověk řekne jo, paráda, má tyk to auto tak ví jaká parádička to je apod.... a výsledek??? taková fajnovka jako by kupovala merceds ale v závěru řekne že na splátky si ho vezme....

PS: to se mi už taky stalo to jsem nenapsal jako jen tak co by jakby kdyby :D :D opravdu real story :D

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
tak galoš prodán....  :'(

Offline Drak

proč ten smutek, bud rád, že ho nemusíš kuchat po dílech
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Jindřišák

Jindrisak: mozna bych vedel o kupci na tu lepsi.. Muzes sehnat foto a nejake vic info? Eko, najeto, co je potreba v blizke dobe udelat, rv?

Odesláno z mého Transformer TF101 pomocí Tapatalk 2
Sorry, nemam sem ted moc čas chodit, čekaj mě SZZ. Foto zkusim sehnat. Jinak eko placená nebude, má to auto už celkem dlouho a jaká tam je netuším, ale na obyč dieslu je euro 1, takže u toho tdička max 2. Najeto to má hodně, tipuju tak aspon 600tis., ročníkově to bude 96-98, ale to je v celku jedno, zhnilý už to bylo a vyvařený to je, ale zas je tam plno věcí měněnejch. Co si pamatuju, tak jsme tam nedávno dávali spojku a repas čerpadla. Investice tam žádná není, ale je to takový pracovní auto, muselo mít aspon tak 5 lehčích nehod, ale spíš takové tukance po městě. Má celkem domlácený boční dveře a hůř se otvírají. Jinak bych řekl bez investic. Jak jsem psal, v zimě je potřeba trochu trpělivosti než se ohřeje. Prostě ideál pro někoho, kdo třeba staví a nechce všechno vozit na vozíku nebo platit přepravu. Za tu cenu je to dobrej kus. Zbavuje se ho jen proto, že ta firma, pro kterou jezdí chce jen nový auta, max 3 roky starý. Jinak by si ho nechal.