GalantWeb

Opět volnoběh

Offline Rob

• Hero Member
Nemůže to být tohle?...P0414   Sekundární Air Injection Systém přepínací ventil obvod zkratovaný

Offline Drak

to nemůže, chyby blikaním jsou jen dvoumístné a pořád se opakují. A pak tam nic takového ani nemá :)
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Berzelius

to nemůže, chyby blikaním jsou jen dvoumístné a pořád se opakují. A pak tam nic takového ani nemá :)

:laugh:No když říkáš draku :laugh:, jinak jak sme jeli na ten Japan camp tak sem mišáka pučil kámošovi a shledali sme že s golfem III 1.6 by mě asi natřel i on říkal že to není možný že 2.0 l musí jet přece líp a zdálo se mu že jakoby ve vyšších otáčkách vynechával  a občas jemě škubl ](-: ](-:¨..se míša dneska projel jako nikdá :laugh: tak se opět vrátím luštit nastavení Volnoběhu a hlavně TPS

Offline Berzelius

Tak, doplňuju jen další poznatky, tak nakonec sem vyměnil a vyčistil  klapku od pána co  měl  najeto prej jen 140Tkm a na klapce je vidět že na ni nikdo nesahal ...SAS a spol zakápnuty barvou i šroub pod krytkou vypadá netknut a volnoběha a reakce na zatížení  paráda :mellow: ale pořád když auto stojí den a víc tak první nastartování jede na tři válce, škube a tak pak další nastartování už celej den klid, a hydra do zahřátí zase cvakaj tak mě bratr utvrzuje že je nějaký hydro vřiti.Bo kabely ani ne rok starý NGK svíce jak by smet a najeto na nich nula prd a olej to samo. Je to možný??

Offline grafik

Zdarec, mám takoví problém při zahřátém motoru mám 900 ot ale když zapnu dálkové světla klesnou na 600 a zůstanou tam když je vypnu tak otáčky vystřeli na 1000 a pak zase klesnou na 900

Offline Berzelius

No to je u těch naši aut koukám věčné téma.Pokud ti to vyrovnává otáčky když zapneš klimu a nebo otočíš volantem tak je to cajk, bo mě když zapnu světla to taky kousek spadnou otáčky o cca 150-200ot/min a už se nevrátí dokud je nevypnu.Ale skok z 900 na 600 asi normální není.

Offline grafik

Normální to není proto potřebuji radu. Když otočím volantem tak se otáčky dorovnaj klimu nemám, on ten volnoběh jsem nastavoval podle návodu a drží dobře.

Offline Berzelius

Tak plácnu třeba dobíjení/baterka?