No , boduju /co2/ a koukám do podběhu a tam něco poblikává, řikám si , už blbnu z toho sluníčka, pak mi to nedá a pro sichr si otevřu kufr ,že jen tak kouknu a vidim, jak to tam v levym dolnim rohu hoří, jako když zapálíš třísky na grilu, v duchu si řikám, to se mi snad jenom zdá,...blbnu...,zabouchnu kufr/ať to nemá moc vzduchu/ a přemejšlim...hoří mi auto, je tam nádrž, za chvíli to může bouchnout, mám po autě,metr ode mě byla zahradní hadice,pak jsem se teprve probral, pustil vodu,znovu otevřu kufr, ale, jak už byla vyhřátá ta velká pružina na otevírání-zavírání kufru, tak to bylo, jako by tam už nebyla, víko mi slítlo na ruku a div mě nezlomilo ruku, znovu otevírám kufr, jednou rukou držím víko, druhou hadici a začal hasit.Tohle všechno ač to vypadá zdlouhavě se odehrálo tak během 5- 10ti vteřin ,ale občas si na to vzpomenu, že bejt to v ohni ještě o chvilku dýl, tak jsem fakt měl po autě.
tapecírunk,kabely ke světlům,reprák,pružina/ta velká/,lehce i koax autoantény,lišta lanka,kastlík, všechno rozteklý.