GalantWeb

Zná někdo USA verzi galanta osobně?

Offline Fechtlari1

• Sr. Member
Zdravím, při služební cestě jsem narazil na vrakáči na USA př. světla a zdcátka, ale zrcátka jsou manuální, neví někdo jestli se dají předělat z původích. Vč. skel s výhřevem.

V případě, že nikdo nebude vědět, zkusím. A pokud to nebude možné, budou k prodeji. Cena 20USD za kus.

Bližší foto dodám, jen co seženu něco jak to bez trapasu přenesu kolem recepce :))

Offline Drak

světla jsou jinak tvarovaná, vznikne ti na spodní hraně asi 1-2 cm škvíra, když je dáš k evropskýmu/japonskýmu nárazníku. Zrcátka mají jiný tvar, ale jestli jdou předělat vnitřky jsem nezkoumal
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Fechtlari1

• Sr. Member
No se světly si mě nepotěšil, dnes sem si je sundal z galoše a měl sem obrovskou radost :(

Offline Drak

zkusím najít fotku pro představu
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Fechtlari1

• Sr. Member

Offline Werewolf66

No se světly si mě nepotěšil, dnes sem si je sundal z galoše a měl sem obrovskou radost :(

Mno ja ti nevim, nema nahodou galant pro USA jednoparobolova svetla?
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Drak

mají jednu parabolu, která navíc svítí bez lomu do krajnice pouze v jedné rovině.

Legnum VR-4 TypeS

Offline Werewolf66

prave ze ja si zamiloval dvouparabolova svetla---obvzlas na misakovi, zazda parabola ma svoje stelovani...to je super. Amici sou divny
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Fechtlari1

• Sr. Member
Ou to je hnus :( Vyzkoušíme, jsou to orig. světla, ne tyhle tuning., max. přenechám někomu komu nebude vadit ta mezera za pár KČ :)

Děkuju za rychlou a vyčerpávající informaci.

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
no já mám zkušenosti akorát z kulaťáka a tam je jinak tvarovaná spodní část světel takže se celkem blbě nasazuje ten nárazník jak píšee drak (ale potřeboval jsem s autem nějak přejet tak sem do nárazníku kopal tak dlouho až se pod ty světla zšprajcl :D :D) další věcí je, že se docela blbě osazuje to světlo protože je zároveň s blinkrem a za ty léta to prostě ty plechy nesedí takže jsem měl problémek ty světla tam nacpat....

no a pak samozřejmě až sem se stím nadrbal tak jsem zjistil že ti volové amíkovští mají jiné konektory....

jo a ještě samozřejmě oni mají jinak mřížkování na světlech čili na stk to neprojde (tak jak komu :D )

takže pokud to nejsou zrovna angel eyes nebo jiný tuningový světla tak bych se do ničeho nepouštěl a nechal origo evropské světla.... velice pěkně vypadají když jsou nové.... a to stačí :)
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline Fechtlari1

• Sr. Member
Světla už mám, tak dám informace jak to probíhalo. Jsou to klasická světla, jen USA verze s blinkrem neodděleným od lampy. Sundaval sem si je přímo v Luizianě na vrakáči a žádný problém s demontáží. Jen sem zvědav jak dopadnu s tou mezerou u nárazníku. Vracím se ve středu, tak čtvrtek už se bude vědět.

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
ok :) jen přemýšlím, zda ti mám napat seznam co chci dovézt z ameriky :D :D :D
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline maxx2

Ahoj. Ako si dopadol s tymi spatnymi zrkadlami? Podarilo sa ti tam natlacit to vyhrievanie a ovladanie?.To je totiz jedina vec co sa mi na US verzii paci,inak je to velmi do..... od  JPN verzie. :'(
Mitsubishi Galant 2,4 GDI