GalantWeb

Ztráta klíče

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
Jasne kopie uz je hotova za 800, takze za hubicku.

Promiň blondyno ze jsem ho nasel :kiss:
Dřív prodávali takovou krabičku na klíče,když si písknul nebo zatleskal tak začala pípat... -_-

P.S. Koukal jsi vůbec na mou fotku,,... nejsem blodska a jediný vlas bys na mě hledal marně :-D :kiss:
Dobso...

Offline Davidd

Viim, ale snad si dam uz pozor  :-D  uz mi to za ty nervy nestoji

Offline Stillfish

Přátelé, potřeboval bych akutně poradit:
Zabouchnul jsem si klíče v kufru. Auto samozřejmě zamčené.  ](-: Tušil jsem, že se mi to jednou stane a přesto jsem si neopatřil náhradní klíč..
Jaký je podle vás nejlepší řešení? Zatím jen chodím a nadávám si do blbců..   :laugh::laugh:
Díky moc.
Shit happens.

Stylové obaly na mobil: www.obalynamobily.cz

Offline Drak

Tady bude každé řešení destruktivní.
Nejsnadněší je rozbít boční okno třeba u řidiče - Koupit pak jiné nové nebo jete a vyluxovat miliardu skleněných kostiček.
Odvrtat zámek v kufru a zatáhnout za táhlo a otevřít kufr- Sehnat nový zámek případně jen záslepku a mit kufr jen na otvírání z kabiny.
 Zničit další zámky nemá smysl, protože se stejně nedostaneš k táhlům a poškodil bys i dveře.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Pepe

Když rozbiješ sklo, otevřeš klikou všechny dveře- pokud máš centrál. A pak jen vyměníš sklo .  A v nejhorším sklopíš opěradla a sáhneš do kufru pro klíče .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Rob

• Hero Member

Offline Pepe

Též možnost - zdeformovat okenní lištu a jsi na táhlech .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Drak

tenisák pomáha většinou jen na podtlakové ovládání. Tady to akarát profoukne vzduch zámkem
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Jeníček

Zavolej na 158, nech se přepojit na kriminálku a řekni co se ti stalo. Kamarád si takle taky jednou zabouchnul dveře tak tam zavolal, počkal si na ně 2 hodiny, přišli dva týpci, řekli mu ať se otočí a za 10 vteřin bylo auto otevřený. Tak třeba ti pomůžou..  :big grin:
Mitsubishi Galant wagon 2.5 V6 118kW 08/2002 A/T
A69 Basecoat Munich silver metallic - ta hezčí stříbrná...

R.I.P.
Mitsubishi Galant wagon 2.0 GLS 100kW 11/1996 M/T + LPG Magic G4
F06 Basecoat turquoise pearl - tyrkysová perleť