GalantWeb

Check engine

Anketa

???

?
0 (0%)
?
0 (0%)

Celkem hlasovalo: 0

Offline FrantaPMJ

Kluci, měnil jsem olej, olejovej filtr, svíčky a palivovej filtr a dával jsem úplně novej vlnovec a včera se mi po cestě rozsvítila kontrolka motoru - ale auto jede normálně, nemáte někdo v okolí Prahy diagnostiku??? Galant 2.0, 101kw, motor 4G63, rok 1993? Děkuju

Offline Rob

• Hero Member
To tě zklamu, moje diagnostika je na ročníky 2000 a výš.

Offline Jindřišák

Zkus vyblikat chybu sponkou. Návod je tuším v článcích pod OBDI.
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Pepe

Nevim jestli by se Evoscan dostal do ECU . Svítí pořád i po vypnutí motoru a novém startu ?
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
Kluci, měnil jsem olej, olejovej filtr, svíčky a palivovej filtr a dával jsem úplně novej vlnovec a včera se mi po cestě rozsvítila kontrolka motoru - ale auto jede normálně, nemáte někdo v okolí Prahy diagnostiku??? Galant 2.0, 101kw, motor 4G63, rok 1993? Děkuju
Joo... ještě že si toho tolik pamatuji,Ach ty svíčky.....Na doporučení jednoho blba v obchodě jsem si je koupila , K. . mě je vyměnil a vše bylo v pohodě ale jen pár kilometrů do chvíle než se rosvítilo Check Engine.... Samozdřejmě že to nebylo nic jiného než blbý svíčky.. Vysvětlení už si moc nepamatuji ale prej : moc studený nebo teplý.
Není nad radu amatéra za pultem ... jo jo ,taky jsem si užila svoje ](-:
« Poslední změna: 21.10.2013 - 00:06:09 od Dobsonie »
Dobso...

Offline FrantaPMJ

Joo... ještě že si toho tolik pamatuji,Ach ty svíčky.....Na doporučení jednoho blba v obchodě jsem si je koupila , K. . mě je vyměnil a vše bylo v pohodě ale jen pár kilometrů do chvíle než se rosvítilo Check Engine.... Samozdřejmě že to nebylo nic jiného než blbý svíčky.. Vysvětlení už si moc nepamatuji ale prej : moc studený nebo teplý.
Není nad radu amatéra za pultem ... jo jo ,taky jsem si užila svoje ](-:

Já tam dal svíčky NGK přesně podle katalogu, typ teď z hlavy nevim. Mam ještě ty původní DENSO, tak až auto pojede, jestli pojede, tak není nic snažšího, než je na chvíli zase prohodit a uvidíme co na to check engine...

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
Já tam dal svíčky NGK přesně podle katalogu, typ teď z hlavy nevim. Mam ještě ty původní DENSO, tak až auto pojede, jestli pojede, tak není nic snažšího, než je na chvíli zase prohodit a uvidíme co na to check engine...
A proč jsi tam nedal zase Denso ? Proč  divný a druhořadý NGK ??!
Jsi mohl rovnou kopit Brisk ](-:
Dobso...

Offline Jindřišák

Nechci se hádat, ale pro mitsu je lepší NGK, než druhořadý desno :P

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
Tak to je jasný když jsou levný jako brisk :-D
Denso je Denso... Mám je všude a ve všem i na stole ! :-D S NGK mě EVO kopalo a blafalo.... prostě , ale nic... to je marný..
Dobso...

Offline Trewor

Dobsonie ale NGK jsou v Galantu z fabriky a dávaj je i do mitsubishi krabiček jako origo díl a myslim že bejt horší než ty denso tak je tam nedávaj
Top Gear (Jon Bentley) o 8G Galantu: It´s a nice car for a nice people.
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
V tom případě je to divný, já měla v lexíku snad všude Denso, v Kawině mám Denso,.... až budu mít čas tak juknu na sekačku, ale tam určitě bude taky :-D 
Ale at si jaká koliv automobilka preferuje značku jakou chce,Denso je tu hodně žádaný artikl.. a nejdivnější na tom je, že obě firmy jsou Made in Japan a je mezi nimi tak obrovský " výkonový " rozdíl -_-
« Poslední změna: 23.10.2013 - 06:37:25 od Dobsonie »
Dobso...

Offline FrantaPMJ

A proč jsi tam nedal zase Denso ? Proč  divný a druhořadý NGK ??!
Jsi mohl rovnou kopit Brisk ](-:

No, ono to nebylo až tak na mě, chtěl jsem výměnu svíček, oleje, filtrů a dali tam prostě NGK, no... Až auto pojede, tak tam dam ty původní a uvidim. Jestli to bude ok, tak koupim nový ty Densa samozřejmě... -_-

Offline Jindřišák

Nech tam ty ngk. Ty densa nejsou špatný, ale většina se shodne, že galant líp jede s ngk. Je prostě jen háklivější na svíčky.

Offline Howler

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman

Offline FrantaPMJ

Nech tam ty ngk. Ty densa nejsou špatný, ale většina se shodne, že galant líp jede s ngk. Je prostě jen háklivější na svíčky.

Až pojede, tak uvidim, ale snad by svíčky nerozsvítily check kontrol??? No, snad bude víc jasno, až to kolega z Letňan napíchne na diagnostiku, nebo až si sám sponkovou metodou vyblikam přesnej kód závady... Bojim se jezdit s tím rozsvíceným check kontrolem, necejtim se dobře  :mellow:

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
Ale jo, naprosto v pohoďe... stačí blbá svíčka.
Tenkrát jsem si myslela že jsem natankovala nějakou srágoru,nakonec to byli svíčky,špatně zapalovali - zbytky benzínu zaznamenala lambda sonda ve vejfuku - no a bylo to,...
Dobso...

Offline FrantaPMJ

Ale jo, naprosto v pohoďe... stačí blbá svíčka.
Tenkrát jsem si myslela že jsem natankovala nějakou srágoru,nakonec to byli svíčky,špatně zapalovali - zbytky benzínu zaznamenala lambda sonda ve vejfuku - no a bylo to,...

Je ten Galant nějakej zmlsanej, co se svíček týče  :mellow: Taky jsem si myslel, že už i Benzina má sračkový pohonný hmoty a oni to můžou bejt svíčky, to je mazec, člověk se holt furt učí... :mellow: :mellow: