GalantWeb

Nestartuje

Pepe · 223 · 64037

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
pepe to bude asi najlepsie . Franto . keby si vedel kolko som dal do galanta euro ja ! tak to by si padol na zadok! ](-: ](-: ](-: a toho času  ](-: ](-: ](-: ale zase efekt boooool  :angel: :angel: :angel:
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline Jindřišák

A co kondenzátor na rozdělovači? Je původní, nebo jsi k rozdělovači dostal novej? Jinak už vážně nevím..
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Pepe

Je původní . Dohoda zní - v pátek jede ke mně a o víkendu se tomu budu věnovat víc .  :undecided: -_-
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Jindřišák

Tak to bych se na něj asi mrknul. Kromě odrušení co jsem načetl to ovlivňuje mj. i jiskření. A kondenzátory jsou takový kurvítka. Jinak už bych to viděl jen na ECU nebo rozdělovač.

Offline FrantaPMJ

Je původní . Dohoda zní - v pátek jede ke mně a o víkendu se tomu budu věnovat víc .  :undecided: -_-

Zlatej, děkuju moc!!! To jsem fakt zvědavej...

Offline ondraseek

no tak to vypada ze me nastal taky takovy problem galos me ted 14 dni stal nejezdil dnes prijdu ze ho natocim a ono prd toci ale nechytne takze musím sehnat klic na na svice tim zacnu kdyz sem startoval ze zacatku melo to snahu chytnout dobrou ale stejnak nic ted to uz jen toci :-( :mad:
Mitsubishi galant 2.0 16v 100kw +chip na 110kw sport.výfuk,sportovní filtr vložka pipercroos

Offline FrantaPMJ

Hm, tak chudák Pepa se mnou včera přitáhl mýho Galanta z práce k sobě do garáže a dnešek strávil makáním na mým autě a poslal mi fotečku vyndanýho benzínovýho filtru, kterej byl měněnej před asi měsícem, byl plnej bordelu z nádrže - nějaký rzi, takže ho čeká pěkná blbá práce, nějak budeme muset vymyslet vyčištění nádrže a psal mi, že bude sundavat i lištu, jelikož budou asi i přicpaný vstřiky... Tak snad se to nějak rozchodí a byl bych rád, kdyby to nemakalo kvůli mechanickejm nečistotam, než kvůli třeba špatnýmu kondíku rušícímu jiskření, nebo nějakým jiným elektrokurvítkům, volnejm kontaktům, porušenejm kabelům ve svazku po tý vyhořelý elektrice, poškozený ECU, atd...

Offline Majk MG

Oddělat palivovou pumpu - vytřít nádrž hadrou a vstřiky vyčistit přes ultrazvuk, no a profouknout vzduchem palivové vedení a snad to pofičí  :D

Offline Pepe

Palivová soustava - část filr , vstřiky a vstřikovací lišta .  Tady je důvod koktání motoru . Problem v elektrice není , škoda že jsme měnily rozdělovač . A to jsem se do nádrže nedostal , nejde mi povolit šroubení u čerpadle . Asi mám málo síly anebo blbý klíč .  14 na palsystem- říznutý šestihran .
« Poslední změna: 11.01.2014 - 20:08:55 od pepe »

Offline Jindřišák

Gut!, já to ale psal, at se mrknete na vstřiky :laugh: Proč to ale nepálí na 1. a 2. válci?

Offline Pepe

Ucpané vstřiky , vše pálí ale je to tak za.raný rzí , že 3 bary to nestačí protlačit . Dofám že pujdou vyčistit , jinak je to na nové nebo repas vstřiky . Já vím , že jsi psal o palsoustavě , ale na parkovišti to v půl páte večer nebudu rozdělávat . Vše je podloženo bílým papírem - kvůli kontrastu .

Offline Jindřišák

Joo, jinak tu hadici u čerpadla. Vem dlouhý sikovky (ja mam takovy fakt dobrý a hodně dlouhý). Chyt s nima trubku pod autem a klíčem zabírej za 6ti hran na hadici (at se nehejbe trubka a nezničí se), až to urveš, tak pak rozpohybovat ten bazmek na tý trubce (stejnej jak u brzd).

Offline Jindřišák

No já měl zato, že ty válce nepálí, tak jsem uznal, že i když by tam benál nešel, tak pokud nepálí, tak nepojede. Ty vstřiky se snad zmátoří. Bych zkusil aspon tu domací ultrazvukovou čističku. To čištění nádrže bude horší. Tím kontrolním deklem toho člověk moc neudělá, navíc jsou tam přepážky. To je tak na to ji z auta sundat ](-:

Offline Pepe

Kdybych měl auto na nájezdech , tak ji snad vyndám , ale takhle  ](-: ](-: ](-:    -asi nasadím vstřiky , nacovám  na nájezdy (nezavřu garáž ) a sundám nádrž . Ale kam dám 30 litrů benzínu z ní . ](-: ](-:

Offline Drak

přečerpáš benzín fo jiné nádrže :D
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Pepe

Ten benzín je červený jak byla 90 , tohle do nádrže nechci . :angel: ](-: ](-:

Offline FrantaPMJ

Pepo, Pepo, to je bordelu, to je hnus... Tak alespoň mam novej rozdělovač (ten původní poskládáme do zásoby) a kabely, snad se nějak vyčistí ty vstřiky, nebo se budou muset nechat zrepasovat, ach jo, kde to dělají, nebo na to je nějaká sada? Tu nádrž jsem chtěl nechat vyčistit hned jak jsem auto přivezl, ale frajeři mi řekli za vyčištění nádrže i s prací 4700,- a to se mi fakt nechtělo jim dávat... Přemejšlim, komu nadělit těch 30 litrů benzínu, že by to namíchal a frknul to nějakýho dvoutaktu - nějakej traktůrek s Trabanťáckým motorem, nebo tak něco. Tak alespoň jsme především díky Tobě někam dál pokročili a jsme zas o kus blíž k oživení Galantíka...

Offline FrantaPMJ

Hm, tak teď jsem málem omdlel, sada 4 vstřiků na 4G63 cca 15.000  ](-: Tak holt zkusis vyčistit ultrazvukem, repas nějakej nebo něco z Auto Nagano...

Offline Pepe

Vstřiky dám do Neptun Harfa, ale zítra zavolej Nagano - jestli by byla ne rezavá nádrž a kolik za ní chce .

Offline ondraseek

je pravdepodobny ze by kdyz jsem nejezdil 14 dni se vsechen bordel v nadrzi usadil na dno ucpal pal.filtr a ted k vuli tomu nemuzu nastartovat? jinak filtr je asi pod autem jako u 2,5?
Mitsubishi galant 2.0 16v 100kw +chip na 110kw sport.výfuk,sportovní filtr vložka pipercroos