GalantWeb

vypnuty motor

Offline Fabregas

delal jsem GO hlavy a po vypnuti motoru sem tam neco klapne jak kdyby hydrostely pred tim to nedelalo je mozne jakmile vypnu motor a klesne tlak takze ty hydrostely cvaknou?

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
Skor nie ako hej . To by si musel mat bud čerpadlo na olej total ko , alebo motor ktorý je ko .... ](-: mne tlak v mazacej sustave ešte nejakych tých pár sekund ostaval natlakovaný...(po vypnutí motora a opätovnom zapnutí sa kontrolka nerozsvietila hned) a to som tam mal 5w30 aj ked je to asi nepodstatne. Nemáš povolený nejaký silentblok na motore??? Vychádza ten zvuk z hlavy? treba to všetko skontrolovať.  ^_^
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline Fabregas

No po vypnuti to cvakne nekdy ne hned ale po par vterinach... kdyz propruzim remen tak to taky cvakne vse funguje nikde nic netece kontrolky zhasnou zvuk jde z hlavy

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
Dobre tak sa ta opýtam.....prečo si robil GO hlavy ? Co všetko sa menilo? Pružiny na ventiloch , zamky , ventile???? pokial ti to cvakne pri napružení , nebolo by zle zhodit vičko ventilov dole a skumať odkial to ide. Sluch, hmat.  -_-
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
S toho si nic nedělej, občas někomu  . . .  " cvakne v hlavě " :-D
Dobso...

Offline Fabregas

menil jsem ventily tak jsem s tim ze zacatku jezdik opatrne a ted tomu dajsem nalozil a po vypnuti ani tuk...

Offline Pepe

Mohl to být zámek ventilu - špatně nasazený - nebo prázdné zdvihátko . Je lepší , když při manipulaci se zdvihátkama je vsazuješ plné oleje .  :mellow:
  A jak jsi kontroloval výšku ventilů po upravě sedel ? Viz obr.
« Poslední změna: 05.11.2013 - 10:09:59 od pepe »
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001