GalantWeb

vstrekovace

Offline matokk

zdar, brusil som kdekade a natrafil som na nieco taketo http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=50&t=206928 ... chcel by som vediet co si o tom myslite vy... mne osobne to pripada ako trosku blby napad... predsa len koncentrovany pripravok by mohol ublizit tesneniam a kruzkom... aj ked pripravky musia byt usposobene na to, aby nedegradovali kaucuk. Mimo ineho diesel bude v tomto asi iny ako benzin... kazdopadne co vy na to?

Offline Pepe

Nemíchat jablka a hrušky . Vstřikovací zařízení diesel je vysokotlaké a jiné konstrukce než přepouštěcí ventil u benziňáku .  U věčšiny čistících látek se jedná o koncentráty a taky se tak používají .  How fuel injector works (diesel ) and how to clean/spray the nozzle

<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">how to clean your fuel injectors (correct way)</a>
« Poslední změna: 25.01.2014 - 20:49:19 od pepe »
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
Existuje spousta přípravků na čištění celého palivového systému + vstřikovačů , STP , VIF , LIQUI MOLY , nejvíc vychvalované je VIF  http://www.vif.cz/ .
Tady se to používá taky,i když né zrovna tyto značky,ale funguje to.
Pokud je vše OK tak rozdíl nepoznáš, pokud je někde problém tak to po ujetí pár kilometrů začneš vnímat jak se motor probouzí :-D
Mám s tím i osobní zkušenost .... a dobrý .
Dobso...

Offline Pepe

Občas se probouzíš jak ten motor . :angry:

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
Občas se probouzíš jak ten motor . :angry:
.... co tím chce básník říííci .... ?
Dobso...

Offline Pepe

Mám s tím i osobní zkušenost .... a dobrý .    :angel:

Nic, nooo , já jen tak . :-D

Offline blazen

• Hero Member
vyčištění jednoho vstřiku utrazvukovou myčkou stojí doslová pár korun a je to i s testem dávky..firem je mrtě a můžeš jim to poslat poštou. Dokonce u nic koupíš i nová těsnění za pár korun. 

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
Já jsem stejně husa , na to jak tě dlouho znám  , se vždycky nechám nachytat :-D
hmm ... dobrý no
Dobso...

Offline Pepe

Co jiného čekáš od starého páprdu . :D :angel:

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
vyčištění jednoho vstřiku utrazvukovou myčkou stojí doslová pár korun a je to i s testem dávky..firem je mrtě a můžeš jim to poslat poštou. Dokonce u nic koupíš i nová těsnění za pár korun.
Pokud má ovšem ten dotyčný i jiný samohyb a nebo náhradní vstřiky aby byl i nadále mobilní ... :-D
Dobso...

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman

Offline LivArt

Existují taková aditiva i přímo do benzinu? Přecijen mi v nádrži benzin vydrží docela dlouho a nvm, jak moc nebo jestli vůbec mu to škodí.

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
Do nafty i do benzínu.... jde o  to že to rozpouští srágory od nádržea až po vstřiky... tak že to potom stříká jak má :-D
Dobso...

Offline blazen

• Hero Member
Do nafty i do benzínu.... jde o  to že to rozpouští srágory od nádržea až po vstřiky... tak že to potom stříká jak má :-D

dobrý návod jak ucpat vstřiky. pokud je necháš vyčistit profesionálně, budeš opravdu vědět,že to stříká jak má.. nikdy jindy asi ne. To že ti to funguje je jen důsledek toho,že tvoje vstřikovače zvládají dodávku paliva do válcu levou zadní. Využíváš je velice stroze. kdyby ses snima dostala k hranici jejich možností, divila by ses,co by se po rozpuštění všech sraček v celém palivovém systému může stát. Já dávám přednost vyčištění vstřiku ultrazvukem, než sadě nových pístů a výbrusu apod.

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
ÁÁ..ha  , já nevěděla že při závodech a při sprintech nevyužívám vstřikování na maximum ale na minimum, jsem já to ale blbka ,.. už jsem chytřejší :-D
 no jo no , jsem prostě jen ženská......
Dobso...

Offline Pepe

Někdy je lepší čistící prostředek prohnat jen vstřikama a nepokoušet štěstí, že z nádrže a potrubí se nic neuvolní . Ani jemný filtr nezabránil rzi dostat se až do vstřiků posledně opravovaného vozu .

Offline blazen

• Hero Member
ÁÁ..ha  , já nevěděla že při závodech a při sprintech nevyužívám vstřikování na maximum ale na minimum, jsem já to ale blbka ,.. už jsem chytřejší :-D
 no jo no , jsem prostě jen ženská......

no a kolik máš nastaveno duty cycle aby ti to tedy fungovalo?

Offline Pepe

A kolik se nastavuje běžně ? :undecided:

Offline FrantaPMJ

Někdy je lepší čistící prostředek prohnat jen vstřikama a nepokoušet štěstí, že z nádrže a potrubí se nic neuvolní . Ani jemný filtr nezabránil rzi dostat se až do vstřiků posledně opravovaného vozu .

Pepo, naprostej souhlas, myslim, že jsem těm všem blbejm okolnostem - dlouhý stání a to další - nasadil korunu tím, že jsem do nádrže nalil tu sračku na čištění vstřiků, a tím jsem završil to, co muselo nutně přijít... Radši ale teď, než po cestě na Moravu za necelej měsíc.

Offline Pepe

Franto , to nebylo myšleno na tebe , pouze jsem zmínil posledně opravované auto . Ale sériový filtr není schopen zadržet bordel z jakékoli nádrže . Totiž každý z nás si po koupi
auta neuvědomí co může být obsahem nádrže , ale zato každý mluví o výměně oleje, chladící kapaliny a rozvodů . Proto ti nikdo nezazlívá problém s nádrží v autě , které stálo 4 roky někde v garáži . Degradace benzínů na vodu a jiné srágory si totiž nedovedou lidi okamžitě převéz z teorie (někde jsem o tom slyšel) do praxe .
« Poslední změna: 26.01.2014 - 21:42:22 od pepe »