GalantWeb

vstrekovace

Offline blazen

• Hero Member
A kolik se nastavuje běžně ? :undecided:
netuším jak to myslíš,ale asi se na to běžně nesahá, pokud nevzroste nárok na množství paliva. Bezpečná hodnota by měla být tak do 80% možná 85%.. po té už se solenoid vstřiku bude hodně ohřívat a znepřesní dodávku paliva či se dokonce spáli.

Offline FrantaPMJ

Franto , to nebylo myšleno na tebe , pouze jsem zmínil posledně opravované auto . Ale sériový filtr není schopen zadržet bordel z jakékoli nádrže .

Vzdyt jo, Pepo, neberu to nijak zle - a k mymu Galantovi to pekne sedi :)

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
  • Hyghway Patrol Police Queensland
no a kolik máš nastaveno duty cycle aby ti to tedy fungovalo?
Zase tak geniální nejsem abych dokázala měnit mapy motoru,... na to mám lidi a techniku :-D
« Poslední změna: 26.01.2014 - 21:56:16 od Dobsonie »
Dobso...

Offline Pepe

Na dvě kola bych už nesed nikdy - stačil 1a půl měsíce v posteli s rozbitou nohou  a otřesem mozku . Stráta na váze 12 kg . Pád po smyku v zatáčce -jako spolujezdec . Po 50 metrech letu jsem bez přilby trefil nádrž JAWA 175 , do které to prohlubně se vešlo 1,5 litru vody . 2 kola nikdy .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
Já už mám taky smůlu , vzhledem k tomu že čekám baby .... tak jí akorát chodím kontrolovat do garáže.... -_-
Dobso...

Offline blazen

• Hero Member
Na dvě kola bych už nesed nikdy - stačil 1a půl měsíce v posteli s rozbitou nohou  a otřesem mozku . Stráta na váze 12 kg . Pád po smyku v zatáčce -jako spolujezdec . Po 50 metrech letu jsem bez přilby trefil nádrž JAWA 175 , do které to prohlubně se vešlo 1,5 litru vody . 2 kola nikdy .

a ve výsledku jsou 4 kola rychlejší než 2.. taky jsem z motorek odstoupil. Ale nic proti nim nemám. někdy je to fajn,se prostě jen tak projet.

Já si motor taky nikdy neladil sám,ale vždy jsem nechal vstřiky řádně vyčistit,protože je lepší dát 1000kč za vyčištění než 30tisíc za nově udělané válce.

Offline Pepe

Kawasaki - pěkný stroj , motorky dovedu ocenit  ale nemaj 4 kola a volant . :mellow:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Dobsonie

• Alone in the darkness
  • GalantWeb Woman
joo.. 4 kola je lepší jistota , hlavně na mokru.... Proto jsem si koupila new Civic 1.8 i-vtec sport :-D
Lexuse mě stejně pořád okupovala moje drahá polovička,tak jsem přistoupila ke kompromisu .. :-D :-D
Dobso...