GalantWeb

Koroze

Offline Rob

• Hero Member

Offline Rob

• Hero Member

Offline Sir Dag

ovšem když se to vyvaří tak to bude dobrý ne?

Jinak všem bych doporučil se podívat pod koberec..Stačí si vyndat zadní podsedák, koberec si pak přizvednout a juknout se. Možná budute překvapeni.
Byl jsi můj první a v mém srdci zůstaneš navždy. 2.0 100kw 1997 MetalicBlue

Offline Rob

• Hero Member
Fuj,fuj,tohle máme možná všichni.

Offline Sir Dag

Tak a co chci vědět je...zda to mám nechat složitě vyvařovat a nebo se na to vykašlat a nechat si prostě udělat jen ty prahy. To znamená, že kabinu necháme tak jak je, ale podvozek bude ok.....

Ovšem svědomí mi moc nedá, ale zas takováhle oprava bude stát určitě ranec. No tak co mi poradíte mistři...jsem docela zoufalý..

Offline Rob

• Hero Member

Offline Pepe

Jak začneš svařovat a nahrazovat - tak raději vše . Taková oprava na etapy  je nanic .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Sir Dag

no jo..jenže si říkám, že to zas bude raketa....hafo peněz...

Zda ta kabina má prostě smysl :(

Offline Werewolf66

to nebude tak hrozny, strasne moc penez ti sezere lakovani....a tady se to napatla nejakym zakladem,strikne hrbatici a odchod na parek....
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Sir Dag

Tak u mě byl dneska karosář...na tu díru co mám v kabině, tak ta se bude vyřezávat a navaří se nový kus plechu. Jinak ve zbytku kabiny se zbrousí povrchová rez a natře něčím cosi co zastavuje korozi a zároveň tomu vytvoří nátěr. No a prahy + lemy udělá nově. Tak jsem zvědav jak to celé dopadne.

Offline Werewolf66

tak asi taky budu muset ke karosarovi, jak maj prahy tu hranu pro hever, tak v zadu se mi muchlaj.....tak uvidime jak mocto je vazny
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Sir Dag

no to ti povím hned. Mě tam dali panenku a panenka zmizela neznámo kde :D
Jeníček tam dal hever a práh se mu též probořil. Oba dva  jsme to měli přesně jak říkáš. Nevím v jakém jsou stavu, neviděl jsem je, ale je dosti možné, že tě čakají prahy.

Offline Werewolf66

tak dalsi problem, propousti mi hrdlo nadrze a nahradni co mam je sezranej uplne stejne. nemate nekdo?

a otazka cislo dve : todle asi nepujde coz : http://www.automel.cz/hrdlo-nadrze-vcetne-privodni-trubky
« Poslední změna: 22.07.2015 - 19:32:22 od Werewolf66 »

Offline Sir Dag

no..mam rozbořeného sedana nezrezlého. Ale jestli to sedne? Jinak vykuchat se to může vždycky

Offline Werewolf66

no..mam rozbořeného sedana nezrezlého. Ale jestli to sedne? Jinak vykuchat se to může vždycky

to by melo byt stejny, nepredpokladam ze sedan ma hrdlo nadrze jinde nez kombik. Co by jsi za to chtel?

Offline Sir Dag

nic..jen za poštu..ale nejřív to musim vykuchat z auta...A to bude nejdřív za týden..

Offline Werewolf66

tak to by bylo super, ja bych si klidne i prijel.

Offline Berzelius

Čau Dagu, jen ze zeptám v jakým stavu je na tom sedanu čalounění kufru.Jde mi hlavně o pravou stranu kolem zadniho světla(strana spolujezdce),pak ten kousek kolem pružiny na té samé straně a na samotným víku kufru (pokud tam má nějaké být.) a na krycí desce rezervy(podlaze) mě asi chybí část polstrování ze spoda, pak by se mě hodila nějaká obyč. rezerva.Kdyby se ti chtělo mol bys mi to nafotit na SZ.

Offline Sir Dag

nazdárek všem..sedan úspěšne složen u mě. No s tím čalouněním, podívám se na silnici zda se to tam ještě neválí :D Né, prostě kufr fakt neexistuje a je roztrhán na kusy.