GalantWeb

vacsie brzdy

Offline matokk

nazdar borci, olej kupeny, na rade su brzdy. chcel by som micine vymenit brzdy nakolko su trosku zvlnene kotuce (trase volant, "prerusovane" brzdi) a pomaly zacinaju hvizdat. Mam r.v. 97 a viem ze na rv. od 2000 boli vacsie brzdy (276mm) trosku som studoval a zistil som ze rozmery ako vnutorny priemer, centrovaci priemer a priemer su na 256 a na 276, rovnake. Mam ale dilemu lebo viem ze by modely do roku 2000 mali mat jednopiestikove brzdice a na modeloch od 2000 by mali byt dvojpiestikove brzdice ale nikde som sa nedocital ci je to striktne u vsetkych modelov. Viete mi s tymto poradit? Oplati as vobed davat vacsie brzdy? Chcel by som aby to lepsie brzdilo. :-D dik

Offline Drak

k větším kotoučům musíš dát i jiné třmeny a asi i brzdové hadičky budou potřeba. Jinak další poblémem je, že do roku 2000 byla rozteč uchycení třmenu v těhlici 130mm a po roce 2000 je rozteč 160mm.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline matokk

ach jo no... tak sa asi zmierim s tym ze tam ostanu tie 256... dik moc za rady :)

Offline Howler

ted jsem menil z jednopístků na dvojpístky. Naštestí jsem sehnal z 2.5 4wd kde je napojení na třmen totožné co jsem měl, tudíž ukončení hadičky O s upevnovacím  šroubkem.

Offline Rob

• Hero Member
Howler, máš ty brzdiče pěkně udělaný,předpokládám lakem na brzdy nebo hameritem?

Offline Howler

Foliatec, ted je v akci za 590,- tuším a krásne odstíny. Hamerlite jsem měl kdysi, je to barva tak na sezonu.

Offline Howler

všechno pěkné stojí nějaky čas a praci, mě pomohla flexa s dratěným kotoučem :)

Offline Rob

• Hero Member

Offline Howler

toš jasné, bez toho to nejde udělat dukladně. Z venku jen tak na oko by byla škoda tak drahé barvy. Odvzdušněný to máš hned.

Offline Rob

• Hero Member
No ,jasný,ale než se přemůžu...

Offline Howler

znám to, ale zase když už je to rozdělaný ti nedá to dodělat a jezdit ;)

Offline Rob

• Hero Member
Jj, čeká mě ložisko, tak to možná udělám při tom.

Offline Pepe

Jj, čeká mě ložisko, tak to možná udělám při tom.

](-: ](-: ](-: :roll:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Rob

• Hero Member
Pepe, bez obav, já se spíš bojím toho aby ten lak neudělal, to co tobě, budu o tom ještě dlouho přemejšlet, než si řeknu, že teda jo.

Offline Pepe

V teplých dnech můžu začít :  www.express-color.cz/products/barvozrout-odstranovac-starych-nateru-0-5kg/[/url]

Problém byl v nedostatečném odmaštění povrchu a kvalt -už aby to bylo a výsledek je v kolech . Ale nátěr se dá obnovit i bez odstranění staré barvy  .  Ono ty dvoupísty jsou stejné jak Brembo , jen tam není nápis Brembo , ale  vyražené 3démanty . Tyto brzdy se vyplatí Drakovi nebo klukům na EVO , protože jde o kombinaci kotouče , destiček a komplet brzdových čelistí . Ale nechám na hlavě .
« Poslední změna: 24.03.2014 - 20:58:00 od pepe »
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Rob

• Hero Member

Offline Howler

Pavel je tuzingař, na origo Mitsu třmeny rvát napisy Brembo, no nevím nevím  ](-: