Jak to máte při rozjezdu (automat) ?Ráno jedu kousek asi 4km,bylo na nule a při rozjezdu- rovina nebo do kopce- v koloně bylo ticho.No a odpoledne jedu v koloně,bylo +12 stupňů a při každým rozjezdu (sundám nohu z brzdy a lehce šlápnu na plyn) slyším klepnutí z levé strany(jako když máš čep v čudu a vemeš díru).Je možný,že byl nově vyměněný olej v automatu už více zahřátý a automatická brzda-pokud ji vůbec má začla fungovat o něco prudčeji?Zkusil jsem v koloně vyřadit z D na N,pak při rozjezdu pustit brzdu a dát D a bylo ticho.Je to takový pocit,když to klepne,jako by byly "přilepený" brzdový destičky.Dřív(rok zpátky) se mi zdálo,že ten zvuk -o trochu slabší-slyším z pravé strany.Pak se ale na pravé straně vyměnilo rovné rameno a zdálo se být ticho.Pak jsem byl na STK a proběhly samozřejmě i "klepáky" nebo jak se tý kontrole čepů říká.Už u 2 aut se mi stalo,že do půl roku někde odešel čep.Pak jsem s autem nejezdil,vlastně 1x na Šestku(tam mi na množství oleje koukal Pepe a je ho tam akorát).Je tenhle zvuk i u vás nebo mi odchází čep v rameni?