GalantWeb

Prodám: Galant 2.0 Kombi

Offline in4mator

Rok výroby: 1997
Stav tachometru: cca 189.000 km
Palivo: benzín
Objem motoru: 1997 ccm
Výkon: 100 kW
Převodovka: manuální 5 st.
STK: 2/2016

Auto je denně v provozu.
Výbava: ABS, autorádio s CD a MP3 přehrávačem, dálkové centrální zamykání, dělená zadní sedadla, el. ovládání oken, el. ovládání zrcátek, mlhovky, nastavitelná sedadla, nastavitelný volant, vyhřívaná zrcátka, velké střešní okno, výsuvné opěrky hlav, zachovalý interiér.
V poslední době provedeno: přezuto na zimní pneu, výměna oleje a filtru, ostatní na dotaz.
Závady: nefunkční ABS, špatné rameno přední nápravy, koroze zadních lemů, mírná koroze jiných částí, odřeniny, škrábance, poškrábané čelní sklo před spolujezdcem. Detailní fotky zašlu např. mailem.
Auto je asi vhodné spíš na "doježdění" a/nebo na ND.
Eko poplatek 3.000 Kč není zaplacen, přepis nepožaduji.
Kontakt: SZ, mitsubishi.galant(zavinac)centrum.cz nebo telefon 605 97 33 97 i sms.
Místo: Zlín
Cena: dohodou
« Poslední změna: 12.11.2014 - 19:36:20 od in4mator »
Žízeň tvou nic neutiší, než se svezeš v Mitsubishi... Není podstatné, jestli jedeš první... podstatné je, jestli jedu první já.

Offline in4mator

Prodám na ND za nejvyšší nabídku. Platí to, co je uvedeno nahoře + špatné PP ložisko a prokluzující spojka.
Žízeň tvou nic neutiší, než se svezeš v Mitsubishi... Není podstatné, jestli jedeš první... podstatné je, jestli jedu první já.

Offline Sir Dag

Mezi námi..prodával jsem svého bývalého galanta na díly. Za 1) je to běh na dlouhou trať. 2) dílů už je hafec..né jako dřív. Takže ceny-prodej stojí už za starou belu 3) je z toho bordel jak já nevím co.
Eko už je myslím zvýšené..takže euro 2 je snad už za 5 tisíc.
No a teď možná pro tebe ta smutná zpráva. Začal jsem tahat galantíky V6 co jsou nezrezlé a vesměs v dobrém stavu za 7tisíc..

Tím nechci nic odsuzovat. Jen říkám svoje zkušenosti. Každopádně ti mohu říct, že ten kdo bydlí v Praze a nemá auto kam dát ho prostě za trojku nechá. Sice si řekne..no škoda, že jsem nevytřískal o trošku víc..Ale nadruhou stranu už nemusí nic řešit.
Každopádně tak nebo tak z toho už moc nevytřískáš. Ale můj tip, že po dílech tak cca šestku jako já. Možná ani to ne. Proč? Není o tobě vědět (nejsi vrakoviště či nejsi už tím provalený, že rozprodáváš auta)

Tak a teď mě tu můžete odsoudit, že plácám blbosti.....Každopádně jsem popsal svoji zkušenost s rozprodáváním auta...Trvalo to půl roku a pak jsem komplet celej zbytek nechal za dvojku, abych se toho zbavil...(včetně kol,které jsem těsně před tim nechal opískovat za 700kč  ](-: )
A co jsem miloval nejraději..když si nějaký exot něco objedná a pak si balík nevyzvedne...  ](-:
Byl jsi můj první a v mém srdci zůstaneš navždy. 2.0 100kw 1997 MetalicBlue

Offline Berzelius

Sir Dag:Proč odsoudit spíš bych řekl že je to realita jak tak sleduju ND a bazary.Vidím ty reakce "běžných lidí"když se snima o tom bavím.."Cožééé takový starý a za tolik??..atd.Proto mě krvácí srdce když vidím ty ceny některech kousků..ještě že nemám prachy bo bych je asi všechny skoupil a dal do kupy..Njn sem pacient..když ji miluješ není co řešit

Offline Sir Dag

já též..proto průměrem každé tři měsíce je u mě je nový galant :D

Offline in4mator

Taky si myslím, že neplácáš blbosti. Proto to chci prodat v kuse, právě kvůli důvodům, které jsi napsal. V Praze sice nebydlím, ale pokud bude nejvyšší nabídka trojka, tak to dám za trojku :)

Offline ondraseek

Hod to na aukro a tam si to cenu uz vydrazi kdysi se tam drazil taky galos kombajn a sel za 12t myslim
Mitsubishi galant 2.0 16v 100kw +chip na 110kw sport.výfuk,sportovní filtr vložka pipercroos

Offline Pepe

Tenhle ročník za trojku leda s LPG a v béžové kůži , bych to viděl . -_-

三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline in4mator

Prodáno.

Offline ondraseek

na dily bo v celku? a zakolik sel?  -_-
Mitsubishi galant 2.0 16v 100kw +chip na 110kw sport.výfuk,sportovní filtr vložka pipercroos

Offline in4mator

Vcelku na díly :) No nakonec šel za 2300.- protože už jsem tam neměl ty krásné poklice, vyndal jsem repráky, autorádio, což bylo obsahem fotek a popisu inzerátu... a moc nepřidalo ani to, že kvičel řemen a auto při jízdě cukalo, asi problém delšího nepoužívání :(

Offline Jeníček

a kdo ho nakonec teda koupil na ty díly? někdo z klubu?
Mitsubishi Galant wagon 2.5 V6 118kW 08/2002 A/T
A69 Basecoat Munich silver metallic - ta hezčí stříbrná...

R.I.P.
Mitsubishi Galant wagon 2.0 GLS 100kW 11/1996 M/T + LPG Magic G4
F06 Basecoat turquoise pearl - tyrkysová perleť

Offline in4mator

Asi ne, neptal jsem se. Měl jsem ještě inzerát na bazoši, hyperinzerci a na mitsuclubu. Tipoval bych ten bazoš...

Offline Sir Dag

Já to nebyl..i když nutkání jsem mel. Bohuzel to mam daleko.

Offline in4mator

Nakonec přišla nabídka i za 5000, kdybych se podíval dvě hoďky před prodejem do mailu, mohl jsem za něho mít 2x tolik :) Ale takový je život...

Offline Trewor

To tak bohužel občas bejvá a člověk s tim nic moc nenadělá a když někomu něco zavazí tak je lepší to poslat i pod cenou.
A hoď sem fotky tvýho novýho. Máš tam taky TCL když to je Švýcarská verze?
Top Gear (Jon Bentley) o 8G Galantu: It´s a nice car for a nice people.
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4

Offline in4mator

Fotky budou, ale až bude na to čas a správné podmínky - musím ho naleštit, zajet někam k moři nebo aspoň k jezeru a při západu slunce chytit ty správné odlesky na kapotě :) Je to prostě géčko kombajn, však každý ví, jak vypadá, ne..? :)

Offline in4mator

TCL mám, ale zasahuje, když nemá. Už jenom čekám až se aktivuje při předjíždění a já kvůli němu vletím do protijedoucího auta :( Musím to konečně nějak řešit...

Offline Trewor

Toho se zase neboj..má to v sobě vedení stopy takže když hodně zatočíš tak to bude zkoušet utáhnout zatáčku co to jde.
Já už to tak nějak automaticky vypínám když se chci projet rychlejš. Důležitý je mít opravdu dobře odvzdušněný brzdy. Což u mě vzadu z nějakýho důvodu chtělo hodně pumpování.
Top Gear (Jon Bentley) o 8G Galantu: It´s a nice car for a nice people.
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4