GalantWeb

spodni ramo a zadni napravy

Anketa

nevite kde se da sehnat tohle tameno?? menuzu ho najit v zadnym katalogu...cislo materialu je 41617 L\P

kde
0 (0%)
za kolik
0 (0%)

Celkem hlasovalo: 0

Offline Cimra

Koupil sem galanta a kdyz sem prijel domu koukal sem proc t plave...tohle je pricina...napravnici sem snad sehnal ale tohle spodni rameno nemuzu nikde najit...nevite o necem nebo jestli to pasuje z 1995 ?
2.0 gls 100 kw 1997 sedan

Offline grafik

Offline Cimra

No....nejsou :-D ale sennal sem z vrakace...cekam neste na fotky aby to nebylo ve stejnym stavu...prodavajici me trochu podelal....mel to na dvorku kde bylo blato jako svine a to se ti k tomu lehat nechce...a silnice tam v okruhu 20 km nebyla slusna samy vytluceny...ani sme se skoro neprojely.

Offline Cimra

I slusna cena :-)  diky moc :-)   

Offline Cimra

Tohle je ten nosnik ...

Offline grafik

To je nápravnice a koukám že je taky KO  :'( nosník je tohle

Offline Pepe

Vykuchat na vrakáči část nosníku a vevařit , jinak bych na technickou ani nejel . Takhle přišel technik k mému vozu a jediné co si prohlédl , byl tento nosník a už jsem šel ............ ](-:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Cimra

No klci koukam ze mam ty japonci pekne hnijou :-D ale staci sikovnej svarec s trochou smyslu pro strojarinu a mohlo by t jit...jinak potrebuj zatim jen evidencku...snad pod to nepoleze...ale pokud tam vleze tak mu to skusim nejak politicky vysvetlit ze od roku 2015 musis nejdriv na evidenci...a ze to proste nejde..chvilku trva nez dorazej dily z japonska do železnice...a ze s tim nejezdim dokud to nebude v cajku :-) ono to vlastne je docela i o zabiti...a z venci bys nepoznal nic...jen zadni lemy sou chyceny ....

Offline grafik

No pochybuji že ten nosník na vrakáči bude zdravý  :anz: já to udělal takto aby mě přes zimu to kolo neupadlo teď čekám na teplo abych to dodělal :evil:

Offline Cimra

No ja kouknu na nosniky az sundam kola..ta moje napravnice je k.o.ted sem tam koukal a skoro nic sem nevidel. Kdyby mi nekdo chtel nabidnout napravnici v lepsim stavu kolem 2000 tak bych se nelobil :-D

Offline Cimra

Takže všem dekuju (hlavně vrakovištím :-D a dobrejm rádcům tady :) zatim mi to jezdí :) jelikož už doma dva tejdny žvejkám antibiotika a na auto jenom koukám tak sem udělal takoví video pro radost...je to takovej příbeh jak to začalo :) určitě jich bude víc....

https://www.youtube.com/watch?v=2nPxgIcZ-MI

Offline Cimra

stále se nenudim :-D

Offline Pepe

Pěkně uhnilá trubka . A to bude pomalu na všech Galantech . ](-: ](-:

Offline Cimra

Jo myslim ze jo...chce to prevenci :-)  strikat podvozek a pak to zase bude o chvilku dele slouzit:-) uz jen tlumice a pruziny a zadek je hotovej :-D

Offline django

• Jr. Member
  • **
zdavím, chci se zeptat, tušíte někdo jak zjistit ktery kus teto více prvkové nápravy odešel při nabourání vozu prímo na zadní kolo?
odneslo to ložisko, to jsem vyměnil, a kdyz sem dnes jel na geometrii tak mi rekly ze mam vyhnuty to kolo (vršek kola je utopenej moc do kastle) ale ze mi nejsou schopni říct proč. ze mám vyměnit nápravu.
tak jsem se jich ptal kterej kus je tedy KO a to teprve zjistili že má galant víceprvkovou zadní nápravu.
mám galanta z 1995, 1.8 85KW

spodní ramena jsem měřil orientačně metrem oproti druhé straně, a rozdíl byl max 1mm. coz bych veřil že jsem i mohl o 1mm špatně měřit...

díky za jakoukoliv radu

Offline Rob

• Hero Member

Offline Cimra

Podival bych se na vrchni rameno co je pridelany na dvou mistech v kasli spojeny s tim ''bananem'' v kterym drzi lozisko.jestli neni treby vybehlej silenblok nebi tak neco.Pokud mas stejnou napravu jako zralok.

Offline Pepe

Horní U rameno a těhlice . (držák ložiska)

homo15

• Host
když to tadytak vidím, tak si říkám jestli nemám koupit nějaký anti-korozní sprej, máte s tím někdo zkušenosti ? myslím si že na zimu bych to mohl něčím polátat, mě to taky zvadu trochu rezne  :'(  :(

Offline django

• Jr. Member
  • **
díky za typ. myslíte že by fakt mohla bejt ohnuta tehlice? auto dostalu ranu na zadek tak ve 20-30km/h.
kdyby byla hnuta ale naprava tak by to kolo bylo sikmo presne na druhou stranu - jinak by se mi ta naprava musela prodlouzit a to neni dost mozny si myslim.
zkusim kouknout na to horní rameno.
díky