GalantWeb

Naražená náprava

Offline Stillfish

Poprosím Vás o radu pánové,
dnes jsem v trávě najel na betonovej kvádr, kterej nebyl vidět :(, byla to pořádná rána  ](-:. Nenajel jsem na něj kolem, ale schytala to přední náprava. Zatím jsem to nezvedal a nedíval se, kde to uhodilo, ale pravý kolo je viditelně posunutý dozadu a při řízení hodně uhýbá doprava.
Nemám teď moc možností se servisem ani nemám žádný nářadí, jsem s Galošem na půl roku studijně v Belgii.
Tušíte někdo, jak moc jsem Galošovi ublížil? Bude stačit jen geometrie nebo to bude větší problém?
Díky :).
Shit happens.

Stylové obaly na mobil: www.obalynamobily.cz

Offline Trewor

Viděl bych to na ohnutý zahnutý rameno - banán.
Ale chce to fotku.
Když tak vem metr a změř vzdálenost od čepu k nějakýmu šroubu co to rameno drží jestli je to na obou stranách stejný.
Top Gear (Jon Bentley) o 8G Galantu: It´s a nice car for a nice people.
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4

Offline ondraseek

myslim jak pise Trewor ohnutej banan mel sem to taky  ](-:po vyletu do pole ](-:
Mitsubishi galant 2.0 16v 100kw +chip na 110kw sport.výfuk,sportovní filtr vložka pipercroos

Offline kenry

• VIP Group
teda vy těm miškám dáváte na prdel.... :-)  ](-: ](-: ](-: ](-:
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Sir Dag

já jsem udělal crash test se svým starým dvoulitrem. Offroad v zimě po zmrzlém sněhu a  kamení v kopci..no motor řval drhnul jsem spodkem všude možně..ale vyjela. Dělení v praze pruhů od tramvajových (ty betonové obrubníčky) 50km za hodinu jsem je bral do středového nosníku co drží převodovku. Sjíždění obrubníků tak, že jsem drhnul spodkem auta. Lítání po poli, smykování, dryftování, brzda plyn, flekování, vaření na autě bez odpojení baterky.

Výsledek....Mitsu všechno přežila :D
Byl jsi můj první a v mém srdci zůstaneš navždy. 2.0 100kw 1997 MetalicBlue

Offline Trewor

Tak to má asi 2.0 vanu vejš jak V6. Vytelená je níž jak nápravnice a už v ní mam drážku a akorát na vypouštěcí šroub :angel:
Top Gear (Jon Bentley) o 8G Galantu: It´s a nice car for a nice people.
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4

Offline Werewolf66

kdyby jste videli muj spodek :), zmuchlana olejova vana, zmuchlana nadrz, vocenasen stredovej tunel jak vede brzdove potrubi...atd :D
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!