samozřejmě se říká kola dělají auto ale vím že čím větší kola není vše výhra po stránce vzhledu super pokud jsou širší - spotřeba , hlučnost vše de do kabiny , tet ten podvozek (tlumiče) a další věci nejsou ta takové kola stavěny vím že galant není až tak tvrdej ale jet si někde z R17 a nějakýma nízkoprofilama po horší cestě a horšíma tlumičema já sem dával nové tlumiče Kayaba - Japan pneu mám 195/60R15 orig.alu kola jak to má být a po horších cestách se mě to zdá jen tak tak a v dnešní době pozor na nějaké nepovolené úpravy od firmy chodíme na školení a pokud se stane nějaká havárka stačí cokoli někdo to nedobrzdí nebo nedá přednost tak se zkoumá technický stav kouknou do velkého TP a copak ty pneu tam nepatří a začnou se cukat řeknou ti nepovolené kola a pneu a jsou ti schopny napálit spolu účast a to je pak průser nedá ti auto za mega přednost a někdo si těch kol všimne a je průser ono se mává rukou dokud se něco nestane (tyhle věci mám už dávno za sebou snižování aut , hlučné výfuky aby nás bylo pěkně slyšet , jiné kola , převařování disků , tuningové úpravy jezdil sem na dost srazů ) jenže se nebudu s nějakým volem na cestě dohadovat dnes máme jenom stát právníků a policajtů