Dobrý den, mám pár dotazů ohledně tlumičů u kombi z toho ne všechny jsou z me hlavy
.
Potřebuju vyměnit vytekle zadní tlumiče tudíž sem sehnal tlumiče které mají být na kombi galanta monroe, ale moje auto je vybaveno tlumiči sachs mr 333474. tudíž pružina by prolítla přes misku. Někde sem četl zde na foru že někdo odřízl misky ze starých tlumičů a posléze je nabodl na ty nové. Takže zdvich tlumičů je totožný?
Tlumiče tohoto typu na galanta nemohu najít a nějaké extra peníze se mi dávat nechce ani mi to moje situace nedovoluje. Jsou nějaká jiná alternativní řešení? Psal jsem asi do 10 mitsu vrakovišt nikde tlumiče na zadek kombíku neměli.
Ještě kamaráda napadlo jestli by nepasovali tlumiče z carismy 1998 kterou muže sehnat za par drobných nepojízdnou tak mě pověřil abych našel rozměry toho oka a zdvih tlumiče jestli by to tam nějak nešlo nabastlit o tom ja pochybuju.
Nenáte nějakou stránku kde by byly rozepsány rozměry těchto dílů?
Díky za každou radu vím že podobné příspěvky tu už byly tak by se lecos dalo aplikovat i na moji situaci, klidně téma po ukončení mohu smazat