GalantWeb

Prodám Galant 2.5 V6

Offline Radko78

• Jr. Member
  • **
  • 2,5 V6 1999
Pánové tak můj Galant jde z domu. Mám druhé auto. Prvně ho dám jen tady. Koupil jsem ho za 30000 + 3000 eko. Prodávám za 33000kč. Na autě jsou udělané komplet brzdy kotouče, desky vše TRW. Nový zadní díl výfuku. Nové všechny lemy. Nová baterka. Trochu začínají kvést dveře po zimě. Barvu dodám co zbyla z lemů. Špatné čidlo polohy skrtici klapky. Na jízdu to nemá vliv. Rok výroby 1999. Interiér jako nový. Není kůže. Manuál. 120kw. Najeto 237923km. Rozvody 196300, nadzdvihatka 175000km.  Koupeno v čr. Prodávám v takovém stavu, protože už se mi do toho nechce. Už mě nic nenapadá tak se ptejte. Okr. Frýdek-Místek

Offline Radko78

• Jr. Member
  • **
  • 2,5 V6 1999

Offline Majk MG

sakra mít tak peníze .... snad se prodá i těch 20 je málo  :( vypadá pěkně škoda že ten obsah obyčejné lidi odradí a neuvědomí si že fabia 1,4 žere 8 litrů a galant 9  a je to mnohem mnohem lepší svezení v galaterii  -_- prakticky nesrovnatelné ....

Offline Jeníček

To mi povídej. Bejt tohle dělo kombík tak si pro něj hned jedu :-)
Mitsubishi Galant wagon 2.5 V6 118kW 08/2002 A/T
A69 Basecoat Munich silver metallic - ta hezčí stříbrná...

R.I.P.
Mitsubishi Galant wagon 2.0 GLS 100kW 11/1996 M/T + LPG Magic G4
F06 Basecoat turquoise pearl - tyrkysová perleť

Offline Berzelius

Tý voe...proč to nepřišlo dřív...když vezmu co zachraňuju za vrak..pěkná cena na ten stav alespoň na první pohled..kdybch už neměl nasypáno v tom stříbrným ](-: ](-:

Offline Daggereall

• Full Member
Nemuset delat prepis baraku a kanalizacu,tak sem si pro nej dneska klidne zajel... :(((( ](-: ](-: ](-:

Offline Radko78

• Jr. Member
  • **
  • 2,5 V6 1999
Tak dnes pánove jsem byl na STK a světe div se, až na maličkosti vše OK. Na co jsem zapoměl. Auto má tažné a alarm Magic něco (klepaním na okno přivolání atd.) vše funkční. Cenu zvedám 21 000kč nová STK.

Offline Radko78

• Jr. Member
  • **
  • 2,5 V6 1999
Nové fotky.

Offline Trewor

Hezkej ;-)
Snad se brzo prodá do dobrých rukou. Poface V6 v manuálu by bylo škoda
Top Gear (Jon Bentley) o 8G Galantu: It´s a nice car for a nice people.
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4

Offline Radec

• Jr. Member
  • **
Jak je na tem podvozek? Klepe neco a hlavně co koroze? Domečky tlumičů a tak... Máš fotku začínající koroze tych dveří?
Pak mě zajímá co se rozumí tym čidlem polohy škrtící klapky?
Pak klasika, jak řadí převodovka? Jak klepe motor zastudena (nebo vůbec díky relativně novým nadzdvihatkům)?
Vím že auto za 21 000,- nebude dokonalé, ale zas nemusím případně ztratit kolo při cestě dom  :D
Bych sa zajel mrknůt osobně, ale Frýdek mam tak nejak z ruky a času málo.

Offline Pepe

"Vím že auto za 21 000,- nebude dokonalé, ale zas nemusím případně ztratit kolo při cestě dom  :D    "

V tebou popisovaném stavu by STK neprošel . ](-:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Radec

• Jr. Member
  • **
Nuž nemusíš se toho chytat doslovně.... ( ikdyž co už sem viděl za auta s novou STK, občas to bylo taky zajímavé).
Ale asi jsem měl radši poslat pm. No už je to vystavené na bazošu, tak mě asi někdo předběhne, protože než já se do frýdku dostanu...

Offline Radko78

• Jr. Member
  • **
  • 2,5 V6 1999
Foto dveří pošlu, ale teď nejsem doma. Špatné čidlo - když po zahřátí klesnou otáčky   , rozsvítí se kontrolka motoru. Stačí se dotknout plynového pedalu a kontrolka zhasne. Na mediku jsem ji viděl za 750kč.

Offline Sir Dag

Ach jo....se musim krotit, jinak zkoupim republiku od galantů :D
Byl jsi můj první a v mém srdci zůstaneš navždy. 2.0 100kw 1997 MetalicBlue

Offline Radko78

• Jr. Member
  • **
  • 2,5 V6 1999
Tak zítra ráno so pro něj někdo jede, tak dám vědět.

Offline Radko78

• Jr. Member
  • **
  • 2,5 V6 1999

Offline Werewolf66

tak gratulace :)
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Radko78

• Jr. Member
  • **
  • 2,5 V6 1999

Offline Jeníček

Tak to si teď můžeš dovýzt novýho, třeba kobíka, ne? :)
Mitsubishi Galant wagon 2.5 V6 118kW 08/2002 A/T
A69 Basecoat Munich silver metallic - ta hezčí stříbrná...

R.I.P.
Mitsubishi Galant wagon 2.0 GLS 100kW 11/1996 M/T + LPG Magic G4
F06 Basecoat turquoise pearl - tyrkysová perleť

Offline Radko78

• Jr. Member
  • **
  • 2,5 V6 1999
Už mám. Všemi zatracovany peugeot. 308sw