Dnes jsem byl Mitsubishi na Stodůlkách optat se na to těsnění kolem dveří. Pán byl ochotnej, hned všechno hledal a teď poenta: Na jedny dveře cca 1800kč.
Vycházím z Drakova tvrzení, že druhovýroba neexistuje, každopádně, kdyby někdo věděl o levnějším řešení, jak to ošetřit nebo obnovit sem s ním.
To je moc, ale zajímalo by mě, kolik by stála guma na zakázku od této společnosti. Oni dělají i profily s hliníkovou vložkou a nejen to. Zde je link.
http://www.gumex.cz/Jednou jsem ho sem už dával, ale do jiného tématu. Link obsahoval rovnou odkaz na těsnění k dopravním prostředkům. Teď to dám rovnou na jejich domovskou stránku. Když budete číst tak jsme možná našli výrobce/dodavatele, který by nám je vyrobil třeba i za rozumný peníz, pokud by se nás na těsnění dohodlo více.
V předchozím tématu mi Drak psal, že těsnění jedině origo a stírací lišta k el. oknům je součástí nějakého hliníkového profilu, který se nedá vyndat. Prý jedině nějak vyříznout a nahradit, ale řezat si do autí já nee.
« Poslední změna: 03.06.2015 - 09:09:35 od Venda_K »
Mitsubishi Galant sedan 2,0L 100kW rv. 99 (GLS) Motor 4G63 SOHC MPI VIN: JMBSNEA2AXZ001031