Začnu popořádku: motiv sedanu bohužel nemám a ani jsem ho nemohl najít; triko s motivem kombi je na australském ebay s dopravou za nějakých 1300 Kč - odtud jsem motiv stáhl; motiv mám ve formě obrázku, řekl bych s mezním rozlišením pro tisk na triko, takže nic moc; buď bych ho nechal natisknout tak, aby byl co nejlepší poměr velikost obrázku/rozlišení obrázku na levou stranu hrudi nebo se ho pokusil zvektorizovat, pak by mohl být klidně přes celou přední stranu trika; chtěl bych to tisknout na triko aspoň 160g/m2, ideálně na triko zn. FotL 190g/m2, na kterém mám jiný motiv a znám rozměry velikosti M a L; o tisk na polotriko/košili nebo mikinu neuvažuju; cena závisí hlavně na množství a na technologii tisku, taky na kvalitě trika, počítám s cenou 200 až 300 (plus doprava); z výše uvedeného vyplývá, že to bude ještě nadlouho, musím pozjišťovat možnosti a ceny... nechtěl bych, aby z toho vznikl nějaký paskvil; můžete průběžně nezávazně objednávat, ať zhruba vím o kolik kusů by se jednalo; můžete taky psát připomínky nebo návrhy; závazné objednávky bych bral až po úplném vyjasnění
Žízeň tvou nic neutiší, než se svezeš v Mitsubishi... Není podstatné, jestli jedeš první... podstatné je, jestli jedu první já.