Občas mě rozčilovalo, že jsem neviděl ovládání oken a tak jsem si řekl, že to chce úpravu. Po nějaké době jsem zjistil, že v noci tak trochu zdáse mi svítí jedno tlačítko. Je nam proužek říkám si, tak to asi podsvícené není. Protože tak malý svit je děs. No a po pár minutách jsem byl svědkem jak to zhaslo. Ha podsvit
Nu takže se jde předělávat...
Zaprvé...opatrně rozebírejte jinak polámete packy, držáky a já nevím co všechno. Přikládám fotku jak to vypadá když rozebírá někdo kdo neumí (odborný servis na zabezpečovačku) a pak někdo kdo to umí (já nemechanik hobby galanták.
A teď samotný návod. 1) Je zapotřebí odšroubovat tří šroubků. 2) nožem nadzvedneme jemně horní díl plastu a provedeme tak u tří zámečků. Stačí jen jedna strana. ovládání se krásně rozlouskne. 3) Pak následuje odšroubování dalších čtyř šroubků. 4) odkryjeme gumovou cosi
5) a zde se bude dít vaše dílo
Jsou zde dvě místa pro led. Jedna je už obsazená a druhá volná. Stačí led vyměnit a máte vyhráno. Co jsem proměřoval tak to běhá na nějakých 2,5 V s odběrem 2mA. narval jsem tam Led 3,3V 20mA takže ve finále odebírá mnohem méně proudu. Berte však toto měření orientačně. Je to rok a půl zpátky a moc dobře si to nepamtuji. No každopádně má tlačítko docela silný difuzor takže se nemusíte bát použít ledku co má 5 000mcd. Já použil zelenou s 13 000mcd. Ze začátku mě to v noci oslňovalo, ale dnes si to neumím bez toho představit
No a pakud seženete druhý hmatník jako já. Tak vyměnte hmatník a narvěte tam druhou LED. Pak stačí složit.
6) výsledek práce .-)
« Poslední změna: 30.08.2015 - 02:19:59 od Sir Dag »
Byl jsi můj první a v mém srdci zůstaneš navždy. 2.0 100kw 1997 MetalicBlue