Booože....opravdu mam už tendenci se na všechno vys... Poslat všechny fachmany kteří se mi podíleli na "opravovaní" auta do prd...
(krom pár výjimek kteří ví co dělají jako například Pepe. Solidní chlap a hlavně expert přes galanty. Bez něj by už jezdilo o dost méně našich miláčků)
Každopádně..když vám někdo provede výměnu ramene a doprasí a zníčí čep na rameni, dobrý, dáte nové rameno a to také doprasí. Ovšem všimnete si toho až o měsíc později. Výměna spojky. Jo jasně počkejte si skoro dva měsíce pak vám to dáme. Jé hele nám zbyl šroub z převodovky, ale to neva ne. Potřebujete udělat pakny, máte je totálně sjeté. Koupím nové a hele, oni mají úplně stejnou tloušku jako ty staré. To se vám omlouvám myslel jsem, že mají být širší. No tak aspoň budu mít nové si říkám. No ani pakny sestavět neuměj, takže mi auto na ručku pro jistotu nebrzdí vůbec. Výměna ložiska, ano umím. Při výměně ložiska opět dojebáno další rameno a pro jistotu zničeno čidlo na ABS. Paradoxně když se chtěli podívat na druhou těhlici jak je to tam dělané tak domlátili i to druhé. Takže těhlice na výměnu. Vyvařovat, no problem. Já tu měl aut. To vidim, prahy na pizděs a lem. Po týdnu vykvet takže se bude muset znova uřezat a udělat celý znova. Jenže jak. Navařil to co nejdál to šlo takže když koupím opět vylisovaný lem z e-shopu tak jako před tím tak bude krátký. No pak výměna spojky na druhém autě. To se dělá tak, že tám necham poloosy. Vyndáním se zníčí. Takže se lomcovalo s převodovkou i s poloosama a jedna to odsrala. Výborně. No a mohl bych pokračovat dále.
Co tím chci říci....vyletělo oknem asi cca 20 tisíc a auto evidentně budu muset odstavit, protože je prostě dosr...
Zkrátka hledám normálního, slušného člověka který se věnuje galantům a zná je. Ví jakou potřebují péči a kam sáhnout. Zklamali mě jak soukromíni, tak fachmani tak i firmy.
Raději opravdu dám o 30% více peněz někomu solidnímu než abych všechno musel předělávat a znova kupovat. Protože teď mam chuť se na to vys.. a jít si koupit nového. Na kterého bohužel nemám díky pár idiotům
Tak kdo má znalosti a sílu, čas a hlavně chuť pozvolna opravit to co jiní zvorali a dát mého mazlíka dohromady. Nechť se ozve. Hledám človíčka kterému nejde tak o peníze, ale opravdu o to, aby další galoš jezdil a byl z něho budoucí veterán.
Jinak pardon za menší spam. Jinak tímto chci všem říci ať si dávají pozor na všechno, kdo vám co bude dělat na autě. A za mě vám mohu doporučit, že co jsem si na autě udělal sám to dopadlo dobře nebo aspoň lépe. Přinejhoršim když to zmrvíte tak si to zmrvíte sami a nestojí vás to peníze které by jste dali někomu jinému .-)