Tak přátelé..měl jsem udělá světla stejně jako Pepe..a rozhodl jsem se je trošku předělat...První fotka ukazuje jak jsou světla udělá před dvěma a pů roky. Místo dálkového světla jsou světla pro denní svícení. A mlhovky zůstaly a jen jsou nahrazeny jinými, protože z původních byla jedna rozbitá. Takže mlhovky tyto:
http://www.sportovniautodoplnky.cz/pridavne-dalkove-svetla-cocky-2-ks-o-prumeru-5-5-cm/A denní je od výrobce SIJ.
No a cca před měsícem jsem šel na úpravu kdy jsem vložil jiné mlhovky. Mlhy jsou v LED chipu který ovšem stojí za starou belu..takže se to selý muselo rozdělat. vzít jiný LED COB chip a předělat. Pak navrátit dekorační kroužek a je to. No a nakonec i ten šel na rozboru a přidělal se do něj i blinkr.
Ovšem vše používám v mezi zákona..takže když svítím denním mám k tomu i kroužky a k větší bezpečnosti mi svítí obrysová světla (takzvaně parkovačky)..to kvůli tomu, aby svítil zadek. Mlhovky používám jen když opravdu nevidím ani třicet metrů před sebe světla jiného vozidla..do té doby je absolutně nesmysl je používat...pokud bez problému vidím auto před sebou..neni to pro mě mlha
No a ty blinkry v kroužkách používám jen když jsou špatné viditelné podmínky, třeba když svítí sluníčko proti jedoucím vozidlům do skel (takže mě za zády vozidla) Prostě je jen čudlíkem připojím ke stávajícím blinkrům co jsou vedle hlavního světla. Všichni víme, že když nám šajní do ksichtíčku tak špatně blinkry vidíme...takže tak to mám teď udělané.
Jak říkám..vše je v rámci zákona a používám vše s rozvahou tak, aby to sloužilo k bezpečnosti a né pro srandu..třeba červené kroužky či s tím jezdit za tmy jak to dělají jiní atd..na dálnicích teď vidím časně z rána jezdit auta s denním svícením..takže zadky jim nesvítí vůbec a přitom jsou místy docela mlhy /ranní opary...takže tak..názor si na moji úpravu můžete udělat každý sám. Nesoudím žádný názor..ale já mám svůj .-) Dávám sem jen inspiraci jak to může vypadat a jak to použít případně s rozvahou, aby jsme neškodili či neprudili jiné řidiče..