Mam podobnou zkusenost, daval jsem auto na lemy k paní Pavle Klímové, kdy lakyrinu a vse okolo obstaraval pan Zdeněk Nekola. Slibovali, že do 5 dnu to bude hotovo, nakonec jsem byl rad, když jsem auto dostal po měsici a pul. Stale meli vymluvy proc to jeste neni hotovo, tak jsem tam s kolegou po 6 tejdnech zajel a svete div se byl sundanej predni naraznik, lemy hotovy, ale bez laku, tak jsem badal a dostal se do jejich dilny, kde oni samozrejme nebyli, naraznik jsem nasel naborenej, tak jsem jim okamzite volal, nikdo mi nebral telefon a za chvilku prisla SMS, ze prej maj problem lakovnou... bla bla bla, tak jsem si na ne pockal. Kdyz dorazili, tak tvrdili, ze to nekdo naboril na parkovisti, podle toho jak vypadal naraznik, tak s tim nejeli na obrubnik nebo neco podobneho. No nic, ukecali me, ze to do dvou dnu dodelaj i s opravou narazniku, nakonec jim to trvalo 5 dni, auto mi dovezli, pri zbezny prohlidce vse vypadalo OK. Pri podrobnejsi prohlidce jsem zjistil, ze auto pri lakovani nazakryli, takze okna byly kropenaty a lak taky, predni naraznik nebyl dole vubec pridelanej, takze jsem ho brousil o retardery, dal jsem zjistil, ze mi poradne nesedi maska... ulamaly uchyty, vevnitr bylo auto taky pekne zpraseny, daval jsem to tam se ctvrtkou nadrze a vratili to s rezervou, takze najeli min. 100 km... Kazdopadne lemy udelali celkem pekne a naraznik taky jakz takz zpravili, ja jako laik bych ani nepoznal, ze byl zborenej. Takze kdyby nekdo chtel delat lakyrinu, pripadne plecharinu at se vyhne Pavle Klímove a Zdeňkovi Nekolovi, dilnu maji v Hornich Pocernicich.