To Trewor: Tak pro mě pokročilá funkce je třeba modrý zub
Takže telefonování a pouštění písniček jasná. USB na videjka když na někoho čekám (simpsnovi, comback atd). Sd karta - písničky, 2. din s displejem - verze s navigací (pro mě bonus) s tím přichází i možnost zadní kamery. No a samožrějmě přehrávání DVD a to ať mp3 písniček či klasických zvukových stop, ale i samotných videí a filmů
Tohle je pro mě pokrokové rádio jak blázen
To Drak: Ano plně souhlasím. Jsou levné, ale i drahé značky. A ano lepší (většinou dražší) značky používají kvalitnější komponenty, obvody tím pádem i zabezpečení pro případnou poruchu. Třeba zkrat nějakým transilem či podobně. Ano souhlas. Také nebudu vyvracet, že určité zvukové komponenty stojí vesměs stejně tady a i v číně či Taiwanu. Ovšem sám vím o mnoha případech kdy se produkt vyrobí na jednom místě. Dejme tomu někde v asii. Tam se prodává za nějakou částku (např 1 000kč). Zde v evropě je "lepší tržební ekonomika" neboli podobné věci tu stojí více a tak dají cenu produktu na 2500 kč. No a v poslední řadě nás čeká americký kontinent kde se toto zboží prodává za minimální částky díky konkurenci. No a aby zde uspěl i náš produk vyráběný v asii tak je cena zde např 700 kaček.
Zde je vidět krásný příklad toho jak se prodkut vyráběný na jednom místě prodává za různé částky.
Ano plně s tebou souhlasím. Ve valné většině jsou levnější modely v audiu šmejdy. Např xomax koupíte též do 5 000. Ovšem je to šit největší. Stačí počíst recenze. Navíc mi to chodí i do práce...
Ovšem pak jsou i modely (značky) které když si koupíte v "levnější" kupní síle (oblasti, kontinentu) tak máte solidní stroj na střední úrovni za minimální peníze .-)