GalantWeb

Motor 6a13 nejde do otáček

Offline elkappi

Zdar Galati kamarád si přivezl Galanta 2.5 původně měl sériové sání které vyměnil za kuželový filtr (totální zasraný)auto z počátku jezdilo normálně. A ted se při plném plynu dusí (při půlce plynu na neutral jde do plných) svíčky vyměněny,škrtící klapka vyčištěna. Prosím má nikdo podobnou zkušenost (váha s filtrem byla zkoušena z funkčního motoru a nic se nezměnilo) předem děkuji za odpovědi
Galant navždy a FTO

Offline Sir Dag

třeba říkám blbost, ale zkoušeli jste to přes normální filtr tak jak to v galoši má být?
Byl jsi můj první a v mém srdci zůstaneš navždy. 2.0 100kw 1997 MetalicBlue

Offline Drak

Jestli je možnost vyzkoušet i komplet rozdělovač, tak bych to udělal. Tohle vypadá na něj i když to nemá s filtrem nic společného.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline elkappi

Sání i filtr tam byl dáván originál a nic jen se chci zeptat .ty rozdělovače mám 3 ale sundané určitě máji polohy tak to zkusim vyměnit a uvidíme (nestačilo by jen víčko)
Galant navždy a FTO

Offline Pepe

Výměna víčka nepomůže , jde o VN cívku , ta odchází . Tohle jsem měl před dvěma roky . Ještě bych doporučil 2 operace - palivový filtr a nebudeš li mít co dělat , podívej se , jak vypadá nádrž zevnitř . Vyndej čerpadlo .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline elkappi

Tak rozdělovač nic pak šel pal filtr to se to spravilo asi na deset min.dneska nádrž dolů bylo tam snad pískoviště. Po vyčištění a výměně sitka na čerpadle šlape jak hodinky
Galant navždy a FTO

Offline Pepe

Jsem rád že se to povedlo . Nádrž je sviň , měnil jsem ji Frantovi. :mellow:

Offline elkappi

Já ji sundal a vyplach a pak gumovou paličkou vyklepal snad do posledního zrnka . nechapu ale kde se tam vzal všiml jsem si v jedny části lemu u pravého kola ze se lem rozsklebuje pro jistotu jsem to stáhl šroubem zatím běží tak to snad bude OK. Dělal jsem to asi čtyři hodiny z toho dvě čištění
Galant navždy a FTO

Offline Pepe

Frantova byla z roku 93 a komplet zevnitř orezlá . Zoxidovaný materiál se dostal do filtru, ten přicpal , ale též jemné částice zanesli i vstřiky . Proto sehnal jinou , novější nádrž a tu jsem tam nandal .Teď auto jezdí na liberecku . Být tebou , sleduji ten lem - jestli se ukáže , že propouští benzin , vyměnit nádrž . Podívej se do automedik bazaru, jsou tam slušné nádrže, jestli nebude u nás v republice . Rez ano , ale písek nevim- něco je vadné .

Offline vrakovlk

• Full Member
Cus Pepe, nemusi do Mediku nadrze mam luxusni  :mellow:

Offline elkappi

Pro sichr celej lem kolem do kola natřu plavenou křídou s lihem natankuju auto prez pul nádrže a uvidí se jestli je rupla nebo to je dílo nějakého zaskodnika
Galant navždy a FTO

Offline Pepe

O.K.  jak jsi četl, Vrakovlk má nádrž k náhradě , pak mu písni .

Offline elkappi

😠 tak zase přijel a nechtěl jít do otáček.zase písek v nádrži zkontroloval jsem těsnost a pak jsem koukal po přívodu paliva do nádrže a ejhle prohnila trubka obalená bordelem
Galant navždy a FTO

Offline Pepe

hustý  :o   - obeslat kluky a vrakoviště . Nebo svařečku a nahradit .

Offline Jeníček

ty vole, tak tohle bych fakt nečekal! a toho sis nevšiml když si někdy tankoval? dyť ti to muselo stříkat i na zem ne?  ^_^
Mitsubishi Galant wagon 2.5 V6 118kW 08/2002 A/T
A69 Basecoat Munich silver metallic - ta hezčí stříbrná...

R.I.P.
Mitsubishi Galant wagon 2.0 GLS 100kW 11/1996 M/T + LPG Magic G4
F06 Basecoat turquoise pearl - tyrkysová perleť

Offline ondraseek

hlavne si myslim ze  muselo strasne bejt citit palivo
Mitsubishi galant 2.0 16v 100kw +chip na 110kw sport.výfuk,sportovní filtr vložka pipercroos

Offline elkappi

To není můj galant je jednoho mlaďase od nás z města naštěstí máme dva galanty na díly. Palivo prej neteklo 😂
Galant navždy a FTO