Jelikoz jiz dlouze resim problem sveho telefonu (nelze ukladat kontakty na SIM kartu), obratil jsem se na zastoupeni eshopu vyrobce. Tam to zvedl docela "chapavy" pan co vas mile rad urcite necha domluvit co potrebujete (nestihl jsem dorict ani slovo a uz si jel svoje
) Kazdopadne dotaz byl polozen. Nasledoval smich a vysmech typu kde to jsem..sto let za opicema..co to vubec chci..vzdy je to smartfone..ten sem simkou preci nepracuje.
Takze ma otazku ktera nasledovala diky jeho tvrzeni znela: takze simku mohu zahodit? Proc tam teda ten slot je, kdyz s nim teda ten smartfone nepracuje.
Bylo mi odpovezeno, ze z ni telefon jen cte a na ni jiz neumi data ukladat.
Rikam, ze je mi tedy tento telefon k nicemu.
Dostavam odpoved, ale vzdyt si vse muzete ulozit do telefonu.
Rikam. To je stejne jako auto s autopilotem. Ja chci volant, chci ridit.
Odpoved. Ale vzdyt muzete.
Rikam..timhle se nkam nedostaneme. Mate v nabidce jiny telefon, ktery by umel ulozit kontakt na simku.
Odpoved. Pane, ale to bylo pred 10ti lety na starych nokiich. Tohle je smartfone. To je mejly, internet, tabulky, fscebook.
Opet rikam, ale ja chci MOBILNI telefon. Takze chci volat a psat. Mate tedy neco v nabidce.
Odpoved. Nemame vzdyt jsem vam to rekl, ze je to 10let stara vec.
Ok..zacinam se hlasite smat a rikam, ze si ze me dela prdel a, ze to nikam nevede. Podekuji a pokladam hovor.
Takze panove..prej mame simky zahodit
Mame smartfouny kvuli vodotrysku a tak