Vendo tak hlavně nejen brousit ale i chemicky odrezit a pak základovka (třeba epoxy) pak polyuretanka a na to teprve gumoasfalt či jinej tlumící sajrajt na podvozek.
Já to teď po vyvaření nechám na profících.
Čau Trewore, no hele můj plán je následující. Obrousit, poté 3x budu stříkat odrezovačem s přídavkem tanina (vni i vně [kdysi dávno mi odrezovač doporučil Pepe]), a poté už na to hodlám dát Dinitrol 447 (vně) a Dinitrol ML (vni) a na zimu mám připraven Dinitrol 1000 (bezbarvá ochrana před solí) a každý rok už pak jen opakovat nástřiky, než mi dojdou, ale v prvé řadě vyvařím vše co půjde
Než začnu stříkat. Co myslíte? Takhle by to šlo ne?
Odrezovač s taninem 5L - Bezoplachový, k zastavení koroze, k zabránění korozi, podklad pro jakýkoli nátěr.
Dinitrol ML - Antikorozní přípravek pro dutiny
Dinitrol 447 - Ochrana karoserie proti ,,oštěrkování" s přísadou zinku proti korozi
Dinitrol 1000 - Antikorozní přípravek
Viz. stránky výrobce pro bližší informace. Lze po vyhledání zmíněných názvů stáhnout PDF soubor se specifikacemi daného výrobku a přečíst si tak bližší informace o produktu.
Stránky výrobce / prodejce:
www.a-c.czhttp://hrabacek.com/odrezovac-s-taninem-5l-worko-czPokud se jedná o reklamu či něco v rozporu s pravidly na tomto webu, ať mi webmaster zanechá vzkaz a já zprávu nějak upravím, aby odpovídala lépe pravidlům. Děkuji
« Poslední změna: 25.04.2018 - 00:26:26 od Venda_K »
Mitsubishi Galant sedan 2,0L 100kW rv. 99 (GLS) Motor 4G63 SOHC MPI VIN: JMBSNEA2AXZ001031