GalantWeb

Test na brzdě

Offline elkappi

Zdravím dnes jsem byl na brzdě tohle je výsledek. Nějak se mi nezdá: kde berou ten korigovaný výkon. PS kamarád byl na map tuningu a na měřily mu tam 180 ps a zde asi 158
Galant navždy a FTO

Offline Pepe

Něco se létama ztratilo kompresi, díval jsem se na pokles točivého momentu .Něco výkonu též uberou brzdy ,které můžou viset .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline elkappi

Kolik ma být kroutící moment?
Galant navždy a FTO

Offline Pepe

Psáno má 223 Nm.    Jestli je jen tak malý úbytek výkonu na motoru , který má nalítáno skoro 400 000 km , tak je to motor k nezaplacení .
« Poslední změna: 12.02.2016 - 18:36:18 od pepe »
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Majk MG

tak teď nevím kterou hodnotu mám odečíst od výkonu motoru podle TP, jestli tu korigovanou nebo tu druhou. každopádně zajimavé a až udělám brzdy tak si zajedu někam na brzdu  -_-

Offline elkappi

Někde jsem četl ze ta korigovana je snad jen čistý motor ale fakt nevím. Taky by me to zajímalo která je v technicaku
Galant navždy a FTO

Offline Trewor

Výkon co udávaj na motoru je jen odhad založenej na korekcích který se výrazně liší auto od auta. Takže bych bral v potaz jen výkon na kolech. Kterej máš 85kW což neni vůbec špatný.
Korekce simulujou ztráty v pohonným ústrojí který jsou u slabýho předohrabu klidně čtvrtinový proti výkonýmu 4x4.
Výkon motoru se dá změřit jen na motorový brzdě. Popřípadě by šel i na válcích, kdyby se změřily ztráty převodovky + ložiska kol.
Top Gear (Jon Bentley) o 8G Galantu: It´s a nice car for a nice people.
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4

Offline Drak

v techničáku je výkon motoru změřený na brzdě výrobcem při homologaci. Není tam spojka, převodovka a další věci. Ve skutečnosti co kus, to jiný výkon. A pak jak to který první majtel zajel :)

Pak je tu další věc, a to jak která brzda je nastavena co vlastně měří. Proto se má jezdit před úpravou a po na tu samou ze stejným nastavením.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Trewor

Kvůli tomu seriózní úpravci aut uváděj whp..tedy počet koní na kolech/wkW - počet kW na kolech
Hold nejsme amerika kde se běžně tahaj motory ven, kupujou se nově vyrobený a naladěný motory atd aby to někdo měřil na motorový brzdě.
Top Gear (Jon Bentley) o 8G Galantu: It´s a nice car for a nice people.
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4

Offline Macko

• Full Member
  • 2.5 V6 120 kw 24V
Co to stojí takovej testik? A kde se to da udělat?
2.5 Byl a 2.5 Bude!

Offline Majk MG

něco je v Kladně  ale vsadím se že válcovou zkušebnu na výkon má i někdo z Varů. cena je od 600 kč nahoru ....někde jsem vyděl i za 1500 kč ale kamarád byl v Brně a platil 600 kč